Temesi Berci lesz holnapi rádióműsorunk vendége!

2020. 09. 08.

Temesi Berci lesz holnapi rádióműsorunk vendége a Dalok Galoppban. Élőben jelentkezünk, 15:00- i kezdettel a Civil Rádió stúdiójából. Hamarosan megjelenik a kitűnő basszusgitáros, zeneszerző és zenei producer „Symphosium 40” című dupla albuma, mely zenei anyag immáron a negyedik nagylemeze a szóló karrierje a beindítása óta. „Azért dupla – meséli a művész - mert készült egy instrumentális, és egy énekes lemez is, melyeken majdnem 100 közreműködő lesz hallható”. Mindkét lemez csak és kizárólag szimfonikus hangszereléssel készült. Az izgalmasnak ígérkező műsort hallgassátok élőben holnap a Civilrádióban (civilradio.hu)!
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink