Strandra fel! (a Deák téren)

2006. 07. 19.
A kiváló zenészekből verbuválódott strandzenekar egy 20 perces vízhangokra elkészített hangjátékot mutat be színházi elemekkel tarkítva. A négy medencezenész különféle kifejlesztett játéktechnikákkal játszik a vízen, egy a színpadon kihangosított, 5 méter átmérőjű medencében. Hol finom és lágy, hol durva és szélsőséges hullámokat keltve. Öntések, bugyborékolás, csobbanások zenéjét egészíti ki a három zenész lüktető ritmusokkal és szférisztikus dallamokkal.

Július 30-tól Augusztus 6-ig minden nap 16.30h-kor a Deák térhez közel, a Városháza Parkban, az SZDSZ sátornál

STRANDRA FEL!

Közreműködők:
Szalai Péter (Colorstar) - gitár
Totti kisasszony (I.O.N.) - basszusgitár
Gergely Papp (I.O.N.) - ütősök
T. Bali (I.O.N.) - víz
Cserepes Milka - víz
Zuzi - víz
Pupilla Pa (Pupilla) - víz
Herczig Balázs - hangmester

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink