Siketfajd (csak átlagos rokkerek, minden nap felkelnek) új albuma - Hol van Pelikán?

2023. 01. 08.

Siketfajd így határozza meg magát: nem célzottan performatív orientál avantrock, valahol az elsővonalas régi hardcore és a sűrű, sodró gitárzene között, a sztyeppe közepén. Egyébként meg csak átlagos rokkerek, minden nap felkelnek.
A napokban a Dalok.hu terjesztésében megjelent új albumuk „Hol van Pelikán” címmel.

A zenekar az új albumról:

„a lemezről egyébként, és többek között, ajánljuk a siketfajd történetének első, de nem feltétlen utolsó, lassan és lomhán sodródó, rezignált elégiáját, amit stílszerűen Kifolyatsz elnevezéssel illettünk, a tavalyi kislemezről már ismert Algaevőt és Sirokot, a címadó budapesti westernünket, a Hol van Pelikánt?, és külön öröm, hogy a spotin meghallgathatjátok a Kő Szimplás élő felvételét is, ami Csaba Gődér csodálatra méltó kezeinek és füleinek munkáját dicséri. na persze a többivel is elégedettek vagyunk. 
felvételek: Puha Szabolcs, Cserny "Bogi" Kálmán
mixing: Puha Szabolcs”

Január 12-én lemezbemutató, Facebook esemény ITT . Érdemes elmenni, mert az ilyen zene élőben üt igazán!


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 01. 20.
Kollár-Klemencz László, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Sárik Péter, Tarján Zsófi (Honeybeast), Révész Sándor (Piramis), Endrei Dávid (BRAINS / Tudósok), Bohemian Betyars, VENI, Volkova Krisztina (Muzsik és Volkova / Napfonat) és mások mesélnek.
2023. 03. 09.
„Az első díjjal a pénzdíjon kívül teljes olaszországi promóció jár, de számomra a legszebb az ebben, hogy egy magyar nyelven felhangzó dal nyerni tudott egy ilyen erős mezőnyben, a sok angol nyelvű dal között”.
2023. 03. 05.
Új klippel jelentkezett a "The Biebers" zenekar, "1848" címmel, amelyben elképzelték, milyen lenne, „ha Petőfi egy ugrással a jelenbe érkezne, hogy láthassa azt a metropoliszt, ami Budapestből lett.”
2023. 03. 05.
Egy kihívóan őszinte dalt jelentetett meg a "The Carbonfools" zenakar. A „Bird in a Cage” egy szerelmes dal, ami rendhagyó módon nem rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli a világot, hanem a féltékenység felől közelíti meg a témát.
2023. 03. 04.
A Dalok.hu terjesztésében jelent meg a fiatal jazz-tehetség saját dalokat tartalmazó albuma. A metropoliszban szabadon kószáló oroszlán, belső nosztalgia vetítés, lezáratlan rémálom – nem akármilyen utazásra invitál minket Lilla.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink