MOL Jazz Fesztivál Budapest

2006. 09. 12.
Az idén is öt napon át, szeptember 13–17-ig számít a jazzkedvelő közönség érdeklődésére, akik, bízunk benne, ismét szép számban látogatnak el a 12 helyszínen zajló ferencvárosi eseménysorozatra. A világ jazz élvonalát képviselő külföldi művészek mellett a fesztivál „főszereplői” idén is a magyar jazz muzsikusok lesznek, a fesztivál fókuszában pedig a rézfúvós hangszerek állnak ezúttal.
A program a www.bmc.hu/jazzfesztival címen olvasható, ahol az egyes résztvevőkről részletes információk is találhatók.
A fellépők közül kiemelnénk néhányat, akik nálunk is elérhetők. Dalok.hu-n debütált a Special Providence Ráday utcai szabadtéri színpadon. Ágoston Béla ezúttal kvartettel játszik 14-én este a Ritmus Étterem & Kávézóban a Ráday utcában. Harcsa Veronika szeptember 16-án lép fel a Claro Bisztróban. 
A fesztivál szervezője a BMC Records, a honi jazz és kortárs zene fő kiadója, amelynek felvételei hamarosan letölthetők lesznek nálunk.
zenekar, amely szeptember 15-én 17 órától játszik a
MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink