LEZÁRULT A ZÁNKAI BALATONE FESZTIVÁL YOUTONE REKLÁMFILMVERSENYE

2008. 07. 23.

Július 22-én lezárult a Zánkai BalaTONE Fesztivál YouTONE reklámfilm-versenye, melyen a legkreatívabb résztvevők VIP bérleteket nyerhettek a csütörtökön induló és július 27-éig tartó Balaton-parti mega-bulira.

 

A beküldött reklámfilmeket – melyeknek ötletes formában tartalmaznia kellett a fesztivál legfontosabb tulajdonságait: baráti ár, vízpart, jó programok, jó társaság - a BalaTONE Fesztivál zsűrije és a Raygun ügynökség szakemberei értékelték. Az előzetes elvárásoknál sokkal több pályamű érkezet, összesen 50 házi reklámfilm készült másfél hét alatt.

 

A beküldött spotok közül nem mind felelt meg a pályázati kiírásnak, ám az összes reklámfilm megtekinthető a http://www.balatonefestival.hu/youtone oldalon. Minden elfogadott videó beküldőjét VIP bérlettel jutalmazza a fesztivál, így 25 pályázó ingyenesen léphet be a hajdani úttörővárosban megrendezendő zenei eseményre, ahol a koncerteken túl az extrémsportoké – no meg a vízparté - a főszerep. A zsűri Tóth András minimál-stílusban elkészített ötletét tartotta a legszellemesebbnek. Őt idézve: „gyertek el hozZÁNKA…ZÁNKA…ZÁNKA..”, ahol négy napon át földön, vízben és levegőben zajlanak majd az események. Nappal lesz quadpark, wakeboard-pálya, strandröpi, vizifoci, KONA Kerékpártalálkozó és Fundango Waterjump, este pedig öt színpadon a klasszikus rocktól az underground és urban style együtteseken át a deszkás zenékig több mint száz hazai és külföldi fellépő szórakoztatja majd a bulizni vágyó fiatalokat. Fellép többek között a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), illetve a Tankcsapda, a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Belga és a Zagar is.

 

Jó zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalin-fröccs nagy dózisban 96 órán keresztül, - ez idén a Zánkai BalaTone Fesztivál. A rendezvény teljes programja a www.balatonefesztival.hu oldalon található.

Sajtókapcsolatok: Tamás Dorka - M: 30 - 474 - 55 - 92; tamas.dorka@chello.hu

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink