Jön a nyár legszínesebb péntekje a Plázson!

2020. 08. 27.

Augusztus utolsó hétvégéjén pénteken Siófok tengerpartja UV fényekbe öltözik, hogy egy színes partyforgataggal, az Ultra Colorral búcsúztassuk ezt a semmiképp sem szokványos nyarat. Ezen a hétvégén is több helyszínen, párhuzamosan megy majd a buli, pénteken Ultra Color és Wannabe Beach vár, míg szombaton a techno rajongói örülhetnek. 

Még augusztus végéig kitart az igazi nyári forróság, így mielőtt visszakerülnénk az unalmas, szürke hétköznapokba, még itt az utolsó lehetőség, hogy kiélvezzük a felhőtlen nyár utolsó pillanatait. A Plázs pedig erre tökéletes helyszín, hiszen fehér homokos partjával várja a strandolni vágyókat, akik a fürdés és úszás mellett egy tucat aktív, sporttevékenység közül is választhatnak. 

A strandolás után este beindul a buli.  Ezen a pénteken Siófok legszínesebb éjszakájával, az Ultra Colorral várnak két helyszínen, a Plázs Arénában és a Coronita Roomban, olyan előadókkal, mint Metzker Viktória, Szecsei, Strong R. Katapult DJ, Regan, Jackwell, UBC, Daniel Nike, Purebeat, Goldsound és Rick Sawyer. Ezen az éjszakán bárki lehetsz: beöltözhetsz szivárványszínű unikornisnak, szuperhősnek, felöltheted legmerészebb, legrikítóbb öltözéked, ha pedig nem készültél, a helyszínen még alakíthatsz a sminkeden hat féle UV reagáns festékkel, de lesznek karkötők, maszkok és egyéb UV reagáns kellékek is, hogy mindenki villoghasson a sötétben. 

Természetesen ezen a hétvégén sem maradunk Wannabe Beach nélkül, így ezen a pénteken is visszavarázsolnak bennünket az utánozhatatlan ’90-es és 2000-es évek bulijaiba. 

Másnap pedig, augusztus utolsó szombatján a techno rajongói veszik be a Plázst, a zenei kínálatról pedig a Supernova Techno szervezői gondoskodnak. És bár hivatalosan vége a nyárnak, a Plázson mégis kicsit tovább tart, így szeptember elejére is tartogatnak még ütős programokat, mint például a jövő heti Necc Partyt, de készülnek még koncertekkel is! 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink