Bobafett 7 -LP/CD

2020. 08. 31.

A nagysikerű Kotorszky album után idén új lemezt fabrikált Bobafett. A tirpák csavargó rapper ez alkalommal egyenesen Izraelből jelentkezik olyan eposzokkal, mint a Korszak kontraszt vagy a Nemzethy keresztény szekta és KisTacskó Jancsika társán kívűl Kádár János, és Hofi Géza is szól pár jó szót a hallgatókhoz.

Bobafett saját szavaival:

Az utóbbi években ( csak) YouTube-ra felpakolt számokból lett összegerebjézve a bobafett 7. Azon kívül hogy Kotorszky Jancsika 7. születésnapjára esik a megjelenés, sok más okból lett 7 a lemez címe, az intróban majd elhangzik hogy miért még... A lemez eleje szinte csak a tragikomikus, gagyi fideszisztáni valóságról szól, de később teljesen más témákra vált a hangulat... Sőt, még egy 27 évvel ezelőtti g.o.d. kazettáról (bobafett & Dezi) is lett rá újraélesztve egy szám bónuszba.

A „7” LP/CD –n érkezik a Trottel kiadó jóvoltából, a vinyl 250 számozott példányban jelenik meg. Az album a Dalok.hu-n jelenik meg online formátumban, szeptember 1-től pedig minden online platformon. A "Kotorszky" online megjelenését szeptember 15-re tervezi a kiadó.

Az albumot ITT tudod letölteni.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink