WOMEX 2021 Porto – jelentkezz showcase-re, konferenciára!

2021. 04. 02.

Meghirdették az idei 7 szamurájt, vagyis a zsűri összetételét. Idén Portugáliában lesz a világzenei expó. Nehéz időket éli a zeneipar, ilyenkor még fontosabb a közösség fenntartása, a kiút közös keresése.
Az elmúlt évben az egész világ zenei ökoszisztémája hatalmas károkat szenvedett – írja a WOMEX a legújabb hírlevelében. - És miközben azon dolgozunk, hogy áthidaljuk a hiányosságokat, és innovatív megoldásokat és módokat keressünk a globális járvány kárai enyhítésére, most - minden eddiginél jobban - támogatást szeretnénk kérni üzenetünk eljuttatásához mindenkihez, aki illeszkedhet a WOMEX 21 programjába.
A globális zenei élet minden művészével, konferencia előadójával, filmkészítőjével, mentorával és zenei szakemberével kapcsolatba szeretnénk lépni és látni őket a WOMEX 21 Program részeként. A WOMEX kifejezetten örömmel fogad mindenféle háttérből érkező javaslatokat, és ösztönzi azokat a beadványokat, amelyek növelik a nemzetközi zenei élet sokszínűségét - legyen szó kultúráról, régióról, nemről, stílusokról, előadási hagyományokról és egyebekről.
 
A jelentkezés benyújtásának határideje: 2021. április 16., péntek.
ITT lehet jelentkezni.

Azok is bekapcsolódhatnak a közösségbe, akik nem tudnak kijutni idén Portóba. A virtualWomex egész évben nyítva van.

Bemutatkozik a WOMEX 21 zsűrije 

A zsűri 7 szamurája fogja kiválasztani a jelentkezők közül a hivatalos program koncertjeit és konferenciáját, az esemény 27. kiadásában, amely fizikai formátumban zajlik Portugáliában, Portugáliában, 2021. október 27. és 31. között.

A showcase zsűri tagjai:

António Guimarães (Portugália), AMG cég vezetője
Charlie Crooijmans (Hollandia), zenei újságíró, zenetudós, rádióműsorvezető
Kerry Clarke (Kanada), művészeti vezető, Calgary Népzenei Fesztivál; programszervező, Block Heater Festival
Lewis Robinson (Egyesült Királyság), a Mais Um Records tulajdonosa;: WorldwideFM, Soho Radiók házigazdája.
Todd Puckhaber (USA), az SXSW korábbi zenei és rendezvényprogramozási vezetője.

A konferencia zsűri tagjai:

Ana Rodriguez (Mexikó), zenekari menedzser; International Music Managers Forum igazgatója,
Amani Semaan (Libanon / Franciaország), Beirut & Beyond társalapítója, rendezője.

A Club Summit kurátora

Juan Ortiz de Zaldumbide (Kolumbia / Svédország), az M3 Music társalapítója, üzletfejlesztési menedzser a WARM Musicnál.

Képek forrása: Womex.com
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 04. 29.
4 millió beadott oltás után az alábbi jogszabályok lesznek érvényesek mindannyiunkra: Jegy megváltásával létszám korlátozás nélkül MEGTARTHATÓ:
2021. 05. 04.
Lezárult Magyarország eddigi egyik legnagyobb dalszöveg-versenye. A Fontos a szöveg elnevezésű pályázatra közel 300 szerző küldött be szerzeményeket.
2021. 05. 03.
Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy csökkenjen a szakadék a zenészek és a szakmai szervezetek, illetve az állami intézmények között. A magyar társadalom nem ismeri el a zenészt, mint szakembert, illetve a zenészséget, mint "valamirevaló" szakmát.
2021. 05. 03.
Major Eszter neve nem csak a szülőknek lehet ismerős, akik leporellóit rongyosra forgatták az esti altatásnál, hanem bizony mindenkinek, hiszen Eszter megannyi dalt írt a hazai zenészvilág krémjének.
2021. 04. 29.
A zene minden falat ledönt, ez derült ki Hajós András és Gyurci, a Down-szindrómás kamasz közös munkája során is. A zenész és a zenerajongó fiú a minap együtt alkottak, és a muzsikálásból egy videó is született.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink