Tóth Gabi egy igazán szívhez szóló dallal tért vissza!

2020. 07. 31.

Az extravagáns énekesnő egy igazán szívhez szóló dallal tért vissza! Fantasztikus zenével és klippel jelentkezett Tóth Gabi – a „Veled akarok lenni” című szerzeményben az énekesnő karakteres, azonnal felismerhető hangja és a fülbemászó, modern és hagyományos motívumokban egyaránt gazdag alap zseniálisan egészítik ki egymást.
 
Az utóbbi években Gabi egyre többet alkot folklór stílusban, mindezt persze popzenével ötvözve. A „Veled akarok lenni” csodálatos vonós témája is tisztelgés a népi elemek előtt. Az újdonsült anyuka a klipben pedig kiteljesedett nőként tündököl.

 
A videót a megkérdőjelezhetetlen, posztmodern művész, Galler András „Indián” rendezte, akivel az énekesnő már rengeteg korábbi kisfilmen is együtt dolgozott.
 
Gabi így mesélt a forgatásról: „A természet közelsége mindig is nagyon fontos volt számomra. Itthon is gyönyörű tájakat fedezhet fel az ember, hiszen hazánk bővelkedik a csodásnál csodásabb természeti kincsekben. A dal címe erre is utal: újra érezni a természet közelségét, újra visszanyúlni a gyökerekhez. A szám üzenete magában hordozza a karantén utáni átértékelt, letisztult lelkivilágot. Azt a gondolatot, hogy becsüljünk meg minden percet, és adjunk hálát a természetnek, hiszen amikor hónapokon át be voltunk zárva, ő mindig szívesen fogadott bennünket – a szabadban biztonságban lehettünk azokkal, akiket a világon a legjobban szeretünk!” – mondta az énekesnő.
 
Az utánozhatatlan Tóth Gabi először a 2005-ös Megasztár tehetségkutatóban tűnt fel, azóta pedig a magyar zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. Számos sláger fűződik nevéhez, köztük az „Elég volt”, a „Sors” vagy a szintén abszolút közönség- és rádiós kedvenc „Ez vagyok én”. Szólókarrierje mellett a hazai X-Faktorban három évadon át mentorként is találkozhatott vele a közönség.
 
Nézzétek meg a festői képekben gazdag videót!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink