Soltész Rezső - Boldog Karácsonyt. Megjelent a karácsonyi trilógia 3. albuma

2022. 12. 12.

Soltész Rezső az elmúlt években a világ legszebb karácsonyi dalait dolgozta fel lemezein, melynek 3. albuma az idei ünnep egyik zenei szenzációja. Az előadó a Boldog karácsonyt című lemezzel Magyarországon egyedülálló sorozatot hozott létre, melynek első két kiadványa, a „Vár reánk az ünnep” és a tavaly megjelent „Érzem jön a karácsony” nagy sikert értek el, előbbi felkerült a Mahasz eladási lista 14. helyére.

A sorozat utolsó tétele, a Boldog karácsonyt című lemez 15 fantasztikus slágert tartalmaz, részint Rezső első, a nyolcvanas években még bakelit lemezen megjelent ünnepi dalait, valamint a magyar karácsonyi repertoár legkedvesebb slágerei közül azokat, amiket az előadó is szívesen énekel.

A Séta a parkban / Első karácsony, A Szürke Patás és a Ha elmúlik karácsony című örökzöldek új életre kelnek Rezső előadásában, szebbé téve az ünnepek hangulatát.

A világ legszebb karácsonyi dalai továbbra is jelen vannak a válogatásban: a Szánkózás (Sleigh Ride), a Téli este sétálok veled (Walkin’ in the Winter Wonderland), a Feliz Navidad és az ABBA felejthetetlen Happy New Year című örökzöldje mellett a hagyományos Hull a pelyhes fehér hó, és a Pásztorok, pásztorok című átdolgozások ünnephez méltó hangulatot teremtenek minden generáció számára a meghitt pillanatokban és a karácsonyfa körül...

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink