Soltész Rezső - Boldog Karácsonyt. Megjelent a karácsonyi trilógia 3. albuma

2022. 12. 12.

Soltész Rezső az elmúlt években a világ legszebb karácsonyi dalait dolgozta fel lemezein, melynek 3. albuma az idei ünnep egyik zenei szenzációja. Az előadó a Boldog karácsonyt című lemezzel Magyarországon egyedülálló sorozatot hozott létre, melynek első két kiadványa, a „Vár reánk az ünnep” és a tavaly megjelent „Érzem jön a karácsony” nagy sikert értek el, előbbi felkerült a Mahasz eladási lista 14. helyére.

A sorozat utolsó tétele, a Boldog karácsonyt című lemez 15 fantasztikus slágert tartalmaz, részint Rezső első, a nyolcvanas években még bakelit lemezen megjelent ünnepi dalait, valamint a magyar karácsonyi repertoár legkedvesebb slágerei közül azokat, amiket az előadó is szívesen énekel.

A Séta a parkban / Első karácsony, A Szürke Patás és a Ha elmúlik karácsony című örökzöldek új életre kelnek Rezső előadásában, szebbé téve az ünnepek hangulatát.

A világ legszebb karácsonyi dalai továbbra is jelen vannak a válogatásban: a Szánkózás (Sleigh Ride), a Téli este sétálok veled (Walkin’ in the Winter Wonderland), a Feliz Navidad és az ABBA felejthetetlen Happy New Year című örökzöldje mellett a hagyományos Hull a pelyhes fehér hó, és a Pásztorok, pásztorok című átdolgozások ünnephez méltó hangulatot teremtenek minden generáció számára a meghitt pillanatokban és a karácsonyfa körül...

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 05. 24.
A Kossuth-díjas, Érdemes művész új albuma parádés zenészgárdát vonultat fel. A kitűzött cél: hangokkal gyógyítani.
2023. 09. 17.
A BMC Records két triólemezzel indítja az őszt: harmadik albumával jelentkezik a Daniel Erdmann alapította, közel tízéves Velvet Revolution, a Palotai Csaba új együttese, a Sunako pedig funk-transz beütésű albummal debütál.
2023. 09. 05.
Martonvásáron zárul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat szeptember 17-én. A Fejér megyei kisvárosból indult hét éve a könnyűzenei verseny,
2023. 09. 05.
Leural a stressz, vagy életben tartanak az álmaid?   Szeptember tizenötödikén, pénteken érkezik a minőségi rock-bluest képviselő Tornóczky All Access (ifj. Tornóczky Ferenc, Nagy Ricsi, Temesi Berci, Zombori Atus) első albuma...  
2023. 09. 04.
Halott Kígyók, Holnaplányok, Kultivátor, Palánta, Plüssnapalm és a Piresian Beach megmondják a magukét, hangosan és a mai trendekkel nem törődve. A Trottel Records meghallotta és lemezre vette, a Dalok.hu pedig eljuttatja a digitális térbe.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink