Signals From Hyperion – Sötét város

2020. 07. 05.

A napokban jelent meg a Dalok.hu terjesztésében a magyar modern metál banda második, négyszámos EP-je. Az albumot ITT tudod letölteni.

„2006-ban egy házibulin találkoztunk Menyussal először, ekkor jött a gondolat, hogy kettőnknek zenekart kellene csinálni.
Mindig is olyan, előremutató hangzásvilágot szerettünk volna megteremteni, amiben nem kell semmi kompromisszumot kötnünk, amiben önmagunk lehetünk, egymást folyamatosan inspirálva. Az évekig tartó kemény tanulás és háttérmunka során túlestünk kellemes és kellemetlen tagcseréken, többszöri újrakezdéseken is. Ennek ellenére töretlen lelkesedéssel dolgoztunk a dalainkon, majd 2018-ban, egy őszi napon végre összeállt az az ütőképes négytagú csapat, amelyben mindenki egy irányba gondolkodik, figyel a másikra és magáénak tekinti ezt a közös játszóteret.”

György Léh - ének
Menyus Hegedűs – gitár, billentyűk
Előd Szabó-Sebők – basszus
Gábor Bene – dob

ITT olvashatsz egy interjút, amelyből többet tudhatsz meg a csapatról.
A zenekar következő fellépése szeptemberben várható, az Analog Music Hallban, Facebook esemény ITT
Itt láthatod a címadó dalra készített klipet: 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 08. 02.
Szabó János kihelyezett tudósítónk Szász Veronika grafikussal, zenésszel beszélgetett a karanténról, a szép kereséséről és a zene mögötti dolgokról. Az interjú apropója a nemsokára megjelenő új albuma.
2020. 07. 30.
Július 30-án döntött a kormány: augusztus 15-étől sem lehet 500 főnél több résztvevővel zajló zenés, táncos rendezvényeket rendezni Magyarországon. Megnéztük a fesztiválok első reakcióját a döntésre.
2020. 07. 29.
A Mongooz and the Magnet a tavaly novemberben megjelent "people=people" EP záródalához, a "Then You" című eposzhoz álmodott kisfilmet a díjnyertes rendező, Füzes Dániel vezetésével.
2020. 07. 27.
Személyes kiadvánnyal jelentkezett az egyik legnépszerűbb zenekar! Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”
2020. 07. 25.
Pályázatot írt ki az Artisjus könnyűzenei és komolyzenei szerzőinek. Várják mindazon zeneszerzők és szövegírók jelentkezését, akik szívesen adnának betekintést saját szerzői munkájukba, mindennapjaikba egy legfeljebb háromperces videóban!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink