Rumproof: otthoni videoklipet kapott a Szittyós John

2020. 04. 24.

Kifejezetten szórakoztató, otthon készült videó klipet forgatott a pécsi folkos-kalózmetalos Rumproof zenekar. A mecseki metál csapat bemutatkozó nagylemeze, a "Rogues of the Seven Seas" és a "Black Flag in the Sky" EP a HammerWorld magazin mellékleteként is megjelent korábban, erről a korongról szól most kissé más képi világgal a Szittyós John.

Rumproof: Szittyós John
www.youtube.com/watch?v=fNU47iJaXTs 

Rumproof zenekar a videóról:
"Jól tudjuk, hogy nehéz időket élnek most mind a zenekarok, mind pedig a koncertekre tombolni vágyók. A legtöbb csapat azonban nem adja fel és követőiket nem hagyják cserben a némaság negédes leplébe burkolódzva. Ekképp tesznek az ország kalózai, a Rumproof legénysége is! Zajlik ám az élet rendesen a fedélzeten. Nemrégiben megtaláltuk a hiányzó láncszemet Csanda Sámuel személyében, aki betöltötte a hegedűs pozíciót sorainkban. Őt már láthatjátok is a csapat legújabb videoklipjében, mely a Rogues of the Seven Seas Szittyós John-jához készített karanténklip. A hat haramia így próbál némi vidámságot csempészni az otthonukban raboskodó Kis- és Nagykalózok életébe egyaránt! Ím tehát a videoklip... A szemek garantáltan nem maradnak szárazon! :) Jó szórakozást! ;) \m/"
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink