Premier! Liquid Limbs ’Hydro-gixer’ – az első magyar acid house album újramasterelve

2020. 11. 20.

A Dalok.hu terjesztésében jelenik meg a magyar techno úttörője debütáló, 1993-as albuma. Az idén 29 éves Liquid Limbs  "Living In The House" című első sikerdala a '90-es évek elején szinte egyedül megalapozta a hazai elektronikus zenei élet jövőjét. 

A Hydro-Gixer 2020 decemberében új köntösben, újramasterelve jelenik meg 200 db számozott vinylen, most pedig a Dalok.hu terjesztésében minden digitális platformon.
A közel 30 éves felvételek 2020-ban is friss üde színfoltja a magyar tech-acid-house színtérnek, sőt ma is átélhető hangulatot ad az akkori, éppen kibontakozó underground-rave életérzésnek. Modern audió-utómunka és új design elemek is kerültek a borítóra. 

Fergeteges Mayday partik a Pecsában és szerte az országban, Prodigy-előzenekar több ízben Magyarországon és külföldön egyaránt - csak néhány mérföldkő a Liquid Limbs életéből, amelyről még a híres brit zenei szaklap, a Melody Maker is beszámolt annak idején.

’Acid house egy miskolci panel 8.emeletéről, 1993-ból’
’Az űrkorszak emberében joggal merült fel az igény az űrtechnó műfajára, ezt elégíti ki a Liquid Limbs.’ /Contextus/
.„Őrületes acid house-uk, magyar speach-ekkel megturbózva, felülmúlhatatlan. Új színapi show-juk /Fatman go-go tánca és Tom & Jerry rajzfilm oda-vissza/, zenei intelligenciájuk és humoruk együtt nyugati szintű...”  II.Techno Art Show 1993 április 6. Petőfi Csarnok

A napokban interjút közlünk a zenekar alapítójával, figyeld az oldalt!
Az albumot ITT töltheted le.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink