Muzsik és Volkova új dalai - LIVE @Sounday Studio

2021. 01. 21.

Karantén-koncert vagy élő lemezfelvétel? Hívhatjuk bárhogy, a jó hír, hogy a múzsa megtalálja az utat a világba minden helyzetben. 

Farkas Krisztina „Volkova” mesél az új felvételről:

„Nyár óta megújult felállásban koncertezünk. Júliusban meghívást kaptunk a Petőfi TV Akusztik c. műsorába, ott játszottunk először a négy fős felállásban, Prommer Patrikkal (dob) és Takács Szabival (nagybőgő) kiegészülve – ITT  megtekinthető a koncert. Ez olyannyira felspanolt minket, hogy kipróbáltuk az új dalokban is a közös munkát és ennek eredménye ez a live session, amit a Sounday Studioban rögzítettünk. Az 5 dal közül 4 teljesen új, s beemeltük a repertoárba egy régi kedvencünket is, az Illés: Amikor én még kissrác voltam c. dalának sajátos átiratát. 

A hangrögzítést, keverést, mastert Vastag Gábor 'Vastinak', a videót pedig Lippai Balázsnak, Hollós Leventének és Megyeri Dánielnek köszönhetjük. A felvételt pedig az NKA Hangfoglaló Programja támogatta.   

2021-re további új dalokkal készülünk, az hogy milyen formában jelennek meg (nagylemez, kislemez, single... ?) még a jövő titka. 
A négy fős zenekaros felállással bizakodóan tekintünk a koncertszezonra. (csak legyen!)”

A pár éve duóvá zsugorodó formáció újra kibővült és ez jót tesz neki. A választott zenei formátum: a dalok élő, koncertszerű előadása stúdió körülmények között, szerintünk a legjobb ehhez a zenéhez.

ITT nézheted meg, de ha csak hallgatni is szeretnéd és egyben támogatni az alkotókat ebben a nehéz időben, töltsd le
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink