Megjelent Mr. MimiCry harmadik szóló albuma!

2019. 11. 12.

Megjelent Mr. MimiCry harmadik szóló albuma, a Mr. MimiCry - 'Mistyc' Metal (2019)!
2020. év első felében indul a "Mr. MimiCry - Debütáló Turné". Meglepetés kísérőbandával készülünk jelenleg. Nagyon valószínű, hogy fúzió válik a közös produkciókból. Élő felvételek készülnek majd a koncerteken, amelyekből 2020. évben az élő albumot szeretnénk megjelentetni. Koncert időpontokról és helyszínekről a későbbiekben fogunk beszámolni. Sok ismert bandával és szólóban is tervezzük a 2020. évi koncerteket. Folyamatosan várjuk továbbra is a felkéréseket és az elhivatott zenészek jelentkezését, Mr. MimiCry bandájába, a zenekar e- mail címén: metalmistyc@gmail.com. Komoly elszánt "metal katonákra", mindig szükség van.

Mr. MimiCry első szóló anyaga, a Modern Carmina 2016. évben jelent meg! Rockzenéjét teljesen egyedül készíti és stílusa Mistyc ( és nem Mystic ). Ezen az albumon vegyes témájú és metal stílusú dalok szerepelnek. Régi dalok, modern köntösben. A második album Gabriel is the Dragon Princess, 2017. évben látott napvilágot. Ez az album egy összefüggő szerelmi történetet mesél el. De a dalok, önmagukban is kerek egészek. Egy angyallány és a sárkány viszontagságairól, szerelmükről és háborúikról szól. Mr MimiCry zenei műfaja, ötvözi a hagyományos metal műfajokat, a horror, dark fantasy és misztikus filmzenei elemekkel! Mitológiai és történelmi mondanivaló jellemzi, ezt a világot! Folyamatosan készülnek a dalok angol nyelvű verziói is melyeket nemsokára láthatunk a világhálón!

A harmadik album 2019 évben jelent meg 'Mistyc' Metal címmel. Itt már hallható, hogy az első két album zenei hatásai, összeforrtak. Mr. MimiCry a '80'-évek végén kezdte pályafutását (Lator zenekar), ismert zenetanároktól leste el a fortélyokat és tanult zenélni, énekelni és minden egyebet, amit a rockzenei munkássága során használ! Hosszú ideig a saját formációjában zenélt (Lator zenekar) és más előadóművészeknek segített, hol kevesebb, hol több sikerrel! Sokszor felléptek a Dózsa György úti, Elmü Pinceklubban, A Csanády utcai klubban és elő zenekarként is feltűntek, az Ossian zenekar előtt, Monoron. A sok év alatt nem találta meg a megfelelő "társakat" ahhoz, hogy saját stílusát megmutathassa a közönségnek! Voltak, nagyon rossz korszakai, amiket legszívesebben elfelejtene, de mint mondja, így legalább átélt mindent és megélte mindazt, amit egy rock zenésznek meg kell élnie ahhoz, hogy őszintén tudjon érzelmeket átadni a közönségének. Magánéletét és személyét, titok veszi körül! A mostani ismerősei, csak "Alakváltónak" titulálják, Mr. MimiCry-t. Ahogy ő mondja; "Lett egy társam, az "Éj Szárnyas Árnya", aki minden nőnél szebb a földön és beköltözött a lelkembe!" Mostani szóló albumát, a vallás, a hit, a múlt történései, mondái, regéi kísérik, de a lelkek és a fantázia világ szellemei, démonai lengik körül, az örök emberi igazságokat! Zenéjét egyedül komponálja és szövegeit, saját maga írja! A Modern Carmina anyagának elkészítésekor, arra törekedett, hogy minden általa megélt élmény, bekerüljön a mondanivalóba!

Mr. MimiCry az interneten is folyamatosan jelen van. Hazai és nemzetközi barátai, ismerősei és rajongói, a G+ közösség bezárása után, követték őt, (majd közel 8000-en) az új Facebook közösségébe is. Segítői és moderátorai mindenben segítik a munkáját. Igazi, művész közösséggé forrta ki magát a csoport. Mr. MimiCry, Aranybarna segítségével indította el, 2016. évben az első nemzetközi, művészi csoportot.

Szeretettel várunk mindenkit Mr. MimiCry oldalán és privát csoportjába a Facebookon:
Mr. MimiCry - Facebook https://www.facebook.com/Mr-MimiCry-105712756540794/
" Mr. MimiCry and his friends' " csoport https://www.facebook.com/groups/517503678715696/

Mindhárom album megvásárolható az online zenei áruházakban, továbbá a Songs.hu és a Dalok.hu áruházban.

Albumok:
Mr. MimiCry - Modern Carmina (2016)
ECDC
Género: Mistyc Metal
País: EU
TRACKLIST
01. Intro - Dies Irae
02. It’s A Thirsty World - Szomjas Világ
03. A Heavenly Sign - Égi jel
04. I Am Nowhere - Sehol sem vagyok
05. Lator – A Tribute to E. M. - Lator – E. M. Tiszteletére
06. Warlock monologue - Warlock monológja
07. The Victim - Áldozat

Mr. MimiCry - Gabriel is the Dragon Princess (2017)
ECDC
Género: Mistyc Metal
País: EU
TRACKLIST
01. Overture
02. Pecsétek - Seals
03. Lelkek Ünnepe - Celebration of Souls
04. Kutyák és lovak - Dogs and horses
05. Transzmutáció - Transmutation
06. Closure

Mr. MimiCry - 'Mistyc' Metal (2019)
Author's Edition
Género: Mistyc Metal
País: EU
TRACKLIST
01. Özönvíz - The Flood
02. Az élet lángja - The flame of life - 'Mistyc' Metal
03. Titok - Secret
04. Másik Világ - Another World
05. Sírjatok - Weep
06. Sulla
07. Nincs más - Nothing else
08. Újra szól - Heavy Metal Plays Again

Mr. MimiCry channel: Metal Mistyc - YouTube - YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCVSXiW4Dhba_roVqjwcu2ww?view_as=subscriber
http://www.zeneszoveg.hu/egyuttes/6956/mr-mimicry-dalszovegei.html
https://songbook.hu/performer/6956/mr-mimicry
Website of the Mr. MimiCry: https://www.songs.hu/mrmimicry or https://www.dalok.hu/mrmimicry
Manager: Chelydra
E- mail: metalmistyc@gmail.com

 

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink