Lovecrose dal -és klippremier: a modern metalosok otthonukban készítettek videót

2020. 04. 23.

Megjelent a zalaegerszegi modern metalos Lovecrose legújabb dala a közelgő új albumról. A mostani helyzetre való tekintettel a zenekar egy házi videó mellett döntött, ezúttal a "Kitörünk" című dalra esett a választás. Bár a 2020-as lemez munkálatai az utolsó stádiumban vannak a bandánál, a jelenlegi helyzet miatt kicsit mégis lelassult a munka a No Silence Studioban, Simon István "Simi" hangmérnök (mix & master) közreműködésével felvett lemez körül.

Lovecrose: Kitörünk (Hivatalos videoklip)
youtu.be/bx_q0LiGDqw 

A zenekar az új dalról és videoklipről:
„Úgy döntöttünk csinálunk egy ilyen házi videót a dalhoz, amelyet nem terveztünk kihozni külön single-ben lemez előtt, de az élet úgy hozta a mostani helyzet miatt, hogy sajnos mi sem tudunk találkozni, együtt zenélni és dolgozni a lemezen, koncertműsoron. Úgymond kicsit a hiányérzetünk pótlására elővettük ezt a dalt amely témájában kis részben azért kapcsolódik a jelenlegi helyzethez is."

A várhatóan idén megjelenő második Lovecrose lemezről már ezelőtt négy dal napvilágot látott, ezek meghallgathatóak a zenekar youtube csatornáján:

www.youtube.com/channel/UCha5sgU9cvmn43zATFb-82w

Lovecrose online: 
www.facebook.com/lovecroseband/

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink