Kirobbanó dallal érkeznek a trending listák örökös ostromlói

2021. 02. 26.

Kirobbanó dallal érkeznek a trending listák örökös ostromlói! Rico és Miss Mood, valamint T.Danny neve garancia a sikerre. A hármas ezúttal egy lenyűgöző kollaborációban találkozik.

Dóri gyönyörű hangja és Rico, valamint T.Danny ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenei alapon. A fülbemászó dalszöveg a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt.
 
„Örök optimista emberként mindig is feladatomnak éreztem pozitív energiát adni át a zenén keresztül. Ezzel a dallal szeretnénk tartani a lelket az emberekben, és üzenni: nincsenek egyedül”- vallja az énekesnő, Miss Mood, vagyis Dóri.


 
„Az elmúlt 12 hónap nem csak minket, és nem csak a hazánkat, hanem az egész világot érinti. Most ez kívánkozott ki, ez a helyzet szülte a legújabb dalunkat”- tette hozzá Rico, vagyis Erik.
 
T.Danny két éve üstökösként robbant be a zenei szcénába, több tízmilliós lejátszást generáló dalait falja a közönség. A pop-rap páros, vagyis Rico és Miss Mood már régi motorosok, a duó 2016-ban robbantotta fel a YouTube-ot és a streaming szolgáltatókat „Vihar” című remekkel, ami már több, mint 30 millió megtekintésnél jár. Szerzeményeiket nem csak a rajongók, hanem a szakma is imádja, de még közel sem fogytak ki az ötletekből.

„Számunkra sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség! Rengeteg ötletünk pihen a fiókban, de sosem azért nyitjuk ki, hogy valami legyen már”- részletezi Erik.
 
A rendhagyó felállás nem véletlen, hiszen Erik korábban már dolgozott Danival, így adta magát az ötlet, hogy ezúttal hármasban mutassák meg, mire képesek. A csapat összeszokottan dolgozott, gördülékenyen haladtak, a minőségre pedig nem lehet panasz, hiszen a dal zenei producere SMiTHMUSiX volt, aki a legsikeresebb hazai produkciókban már bizonyított.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink