A szakma kimondatlan szabályait a férfiak generálták - Szeder a Dalok-Galoppban

2020. 06. 25.

Újraindult a Dalok-Galopp: több, mint tíz éve létező beszélgetős rádióműsorunk, amely a karantén idején lepihent. A vendégünk ezúttal Szeder volt, akinek nagyon jót tett a kényszerpihenés.

Milyen volt a karantén?

Mandalák megzenésítése.

Alkotási kényszer, alkotói válság.

Amikor rád ég a maszk.

Térkép magamnak.

A szakma kimondatlan szabályait a férfiak generálták.

Kirándulással összekötött koncertek.

A régi világ összeomlása.

Ezekről beszélgettünk Szederrel 2020.06.24-én a Civil Rádióban, közben hallgattuk a "Bátran lépek" című albuma dalait.

A műsort itt tudod meghallgatni:

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 07. 02.
Énekel, szinte minden hangszeren játszik, ő a hangmérnök és a producer. És nem utolsósorban a szerző. Podkasztunkban a Kiscsillag billentyűse és gitárosa, a Santa Diver basszusgitárosa, színtársulatok zeneszerzője a szóló projektéjéről mesél.
2020. 07. 04.
Az év végéig szünetet tart a Quimby együttes, mivel Kiss Tibi frontember úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége, ezért terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől.
2020. 07. 03.
"A család" címmel jelentkezett egy különleges új dallal és videoklippel az idén 30. születésnapját ünneplő Omen. Az évfordulót ősszel egy jubileumi best of kiadvány is megkoronázza, november 27-én.
2020. 07. 02.
A Balaton legszebb, fehér homokos strandján, a Plázs Siófokon egyelőre az Aréna és a kisebb helyszínek fogadják – limitált számban - a vendégeket.
2020. 07. 02.
Észbontó hang, fenomenális dalszöveg és szívig hatoló zene, ennél jobban nem is lehetne összefoglalni Freddie legújabb szerzeményét.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink