Megjelent a The Carbonfools legújabb dala, Lost My Cool címmel

2024. 01. 09.

A „The Carbonfools” legutóbbi, „Carbonsun” című nagylemeze óta folyamatosan érkeznek az új dalok, így valószínűleg hamarosan újra összegyűlik egy nagylemeznyi zenei anyag. Január 13-i A38-as fellépésüket így akár nevezhetnék akár amolyan EP lemez bemutatónak is. A koncertre felejthetetlen zenei megoldásokkal készül a zenekar, de azt ígérik, hogy további meglepetések is lesznek, így érdemes velük indítani a szezont.

A zenekar legújabb dala a „Lost My Cool” címet viseli, és a hozzá készült videóban nagyon kifejezően keveredik a realitás a mesterséges intelligencia valóságon túli világával, azonban a történet nem meseszerű: mindenki számára ismerősek lehetnek a felvillanó képek.

A dinamikus zene és a meglepő vizualitás azt a valóságot mutatja be, amit egyre inkább átjár a mindennapi stressz, szorongás és a félelmek, amelyeket egyre nehezebben tudunk ellensúlyozni a valós emberi kapcsolatainkkal. A dal és a klip ezeket az érzéseket tükrözi szövegében, hangzásában és képi világában egyaránt, és biztos, hogy sokan tudnak azonosulni az üzenetével.