Kaláka 30 éves

2006. 05. 31.
Közel ezerkétszáz dalt írtak, több mint hétezer koncertet adtak, másfél millió kilométert utaztak. Felléptek kórházban, óvodában, gyári ebédlőben, kilátóban, nővérszálláson, templomban, börtönben, sétahajón, határállomáson, állatkertben, úszómedencében, hőerőműben, a Magyar Tudományos Akadémián és vidéki kocsmában egyaránt. Gyerekműsoraik, megzenésített verseik messze földön híresek, nem csak a Kárpát-medencében, de Európa-szerte is. Az idén lesznek harmincévesek. A jubileum kapcsán a zenekar vezetőjét, Gryllus Dánielt faggattuk...
     http://www.gryllus.hu/intdani.html
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink