Folytatódik a Lemming Program!

2020. 09. 02.

A Szimpla „elvont tehetséggondozója”, amelynek szakmai támogatója a Dalok.hu, a márciusi bezáráskor félbemaradt, de most egy kis nyári lazítás után a Lemmingek folytatják egyre rögösebb útjukat. Most még fontosabb, hogy együtt haladjanak, közösen fedezzék fel a járható utakat, vigyázzanak egymásra, de leginkább azokra az értékekre amiket mindig is közvetítettek. Szeptemberben szerdán és csütörtökön zajlanak a Lemming Koncertek a Szimplában, és beszélgetnek hétfőnként a TILOS Rádio Budapest Eklektik műsorában. 

A márciusban megtartott koncertekről itt egy lista, ezzel tudunk a folytatásra hangolódni.

Szeretettel várunk mindenki a Lemming Koncerteken, a mindenkor érvényes jogszabályok és bizonytalanságok figyelembevételével, ingyenes belépéssel este 8-tól. A részletes program így néz ki:


Szeptember 9. (szerda): Pengetős Trió 
Szeptember 10. (csütörtök): Sauropoda Trio

Szeptember 16 (szerda):  Nublao
Szeptember 17 (csütörtök): Perpetuum

Szeptember 23. (szerda): Puliszka
Szeptember 24. (csütörtök): God&Monkey


Szeptember 30 (szerda): Lanou
Október 1. (csütörötk): Psychedelic Rainbow Warrior Peace Force

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 10. 07.
A több mint 200 millió követővel rendelkező Spotify kiválóan alkalmas zenéd promotálására. Sokféleképpen növelheted felvételeid elérését, de alapszabály, hogy aktívnak kell lenned és rendszeresen használnod a platform adta lehetőségeket.
2020. 10. 15.
A felhívások között szerepel alkotói támogatás, koncertek megvalósítását ösztönző pályázat, hang- és képfelvétel készítést támogató pályázat és könnyűzenei táborok, oktatóprogramok szervezésének lehetősége is.
2020. 10. 14.
Az egyik legjobb gitáros ma Magyarországon, keresett producer, az Alaphang zenei szakszervezet megálmodója. Lesz miről beszélni, lesz mit hallgatni! Ma 15 órától a Civilradio.hu-n, holnaptól a Mixcloud-on.
2020. 10. 13.
Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjén, a Kontraszt zenekar nyert.
2020. 10. 09.
A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink