Depresszió: Új lemez, klip, turné, dedikálás

2008. 10. 11.
   A napokban fejeződtek be a Depresszió új, Egyensúly című, ötödik stúdióalbumának felvételei a Soundmaster stúdióban.
Jelenleg a keverési munkálatok zajlanak Hidasi Barnabás vezényletével. A 10 + 1 dalt tartalmazó korong december 1- jén jelenik meg egy bónusz DVD – vel egybecsomagolva, amelyen az „Így készült az Egyensúly„ című werkfilm mellett interjúk és videoklippek kaptak helyet .
   A megjelenés napján 16 órától, Budapesten tart dedikálást a zenekar, a Headbanger lemezboltban.
A tervek szerint az Egyensúly egy dupla anyag első részeként jelenik meg, aminek második fele jövő ősszel lát napvilágot.
   A lemez előfutáraként, november közepétől lesz látható a zenei csatornákon, és a zenekar honlapján( www.depressziomusic.hu ), a „Kezdjük el!” című dalra forgatott klip. Az emberiség világot érintő problémákkal szembeni közönyének témakörével foglalkozó szerzemény Lengyel Andor által megfilmesített változatában, a Depresszió mellett a következő zenekarok vállaltak szereplést: Ganxsta Zolee és a Kartel, Superbutt, Horda, Stopyt, Road, Blind Myself, Nagy Dávid (Pokolgép), Adams Family.
   Természetesen turné is kapcsolódik majd a lemezmegjelenéshez, ami február 20.-án Gödöllőn startol. Az április végéig tartó intenzív országjárás két legnagyobb önálló koncertjére április 10.-én Debrecenben, a LOVARDÁBAN és április 18.-án, Budapesten a Petőfi Csarnokban kerül sor.
   Az új lemez munkálatai miatt egészen a tavaszi turnéstartig csak 5 kiemelt rendezvényen lép fel a csapat, melynek időpontjai és helyszínei a következők:
 
10.10. Szeged – Mars Téri Pavilon
10.11. Miskolc – Egyetemi Körcsarnok
11.14. Szombathely – AGORA Művelődési és Sportház
12.12. Eger – Sportcsarnok
12.13. Tatabánya – Sportcsarnok
/Depresszió - Koncertkezdés 20:15/
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink