Chameleon Records a Dalok.hu-n!

2008. 04. 01.
Büszkén ajánljuk a Beat Dis új albumát, Copy Cont, a Mystical Plants-t és főképp az inkább külföldön sikeres Pluto Project új lemezét, amely világszínvonalat hoz a lounge stílusban.
 „A Pluto Project nem kapkodta el második albumának felvételeit, de a 2002-es debütálás után, idén végre friss anyaggal jelentkeztek. A közben eltelt idő alatt azért történt velük egy s más, az előző nagylemezt 2004-ben újra megjelentette a német Black Flame Records, és a számok nagy része külön-külön is feltűnt egy rakás nemzetközi válogatáson. Visszatérve az új anyaghoz elmondhatjuk, hogy sikerült ott felvenniük a fonalat, ahol előző alkalommal letették. Megőrizték egyéni hangzásukat, a zenék most is a downtempo-dub-reggae-latin keverékből formálódtak, többrétegűek, mélyek, békét, és nyugalmat sugároznak. Ezen túlmenően eredményesen mozdultak el a strukturáltabb dalszerkezet irányába. Majd mindegyik számban más-más vendégénekest hallhatunk, a világ különböző vidékeiről, tapasztalt, tehetséges arcokat, akik tetemes mennyiségű érzelmi munícióval töltötték fel a lemezt. A legtöbbet a jamaikai Natasha Vigille szerepel, ő énekel a nyitó Breath Againben, a Strangerben, és a Callinban, utóbbi a korong egyik legjobb darabja. A nu roma !DelaDap ex-énekesnője, Stoika Melinda a Mangesben tűnik fel, ami szintén kiemelkedő. A karakteres hangú lányok mellett, néhány férfitorok is megrezdül, a szintén Chameleon Records-os Tumba y Quema vezetője Dely Dávid hallható az El Etilicoban, és a Negraban, míg Bryant Goodman, és General Maans a P.e.a.c.e.-ben. Tömören összefoglalva, a One Dirt-ből egyszerűen árad a positive flow, aki ilyet hallgat, az jót tesz magának és környezetének, épp ezért erősen ajánlott anyag!”
Suefo
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink