Babel Sound alkotótábor Balatonbogláron július 22-28. között

2024. 03. 03.

Zenész vagy? Szeretnél együtt játszani különböző kultúrájú, különböző zenei stílusokat képviselő művészekkel? Ha igen, jelentkezz a CREMM rezidensprogramba.

A 2009-ben Budapesten indult, majd Belgrádban és Katowicében továbbfejlesztett kezdeményezés célja, hogy különböző kultúrájú zenészeket hívjon meg egy rövid művészeti rezidens programra.

Kiválasztunk 18 zenészt, és megkérjük őket, hogy hozzanak létre 3 zenekart. Ezeknek a zenekaroknak 5 napjuk lesz egy 45-60 perces műsor elkészítésére, amelyet a Babel Sound Fesztivál és az Amy Stage színpadán adnak elő.

Az alkotó együttlétre július 22-28. között kerül sor Balatonbogláron, a Babel Sound fesztivál ideje alatt. A szállást és az ellátást a fesztivál biztosítja.

Az egy hét során több mint száz, különböző szakmai háttérrel rendelkező zenésszel lesz lehetőséged találkozni és alkotni. A világzene, a jazz, a blues és a hagyományos zene területéről ismert művészek, mint Manou Gallo, Shlomo Bar, Yasser Haj Youssef, Manuel Hermia, Omri Mor és mások is részt vettek már ezen a rendezvényen, megosztva ezzel az egyedülálló élményt.

Minden korosztályt és zenei műfajt szeretettel várnak a szervezők. Ha felkeltettük érdeklődésedet, regisztrálj ITT 2024. március 15-ig.

A résztvevők névsorát március 31-én teszik közzé.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 05. 14.
Harmadik alkalommal rendezik meg Balassagyarmaton a Palóc Ligetben a Palóc Futamot június 15-én. A könnyűzenei tehetségkutató ezúttal számos kísérőprogrammal bővül,
2024. 05. 13.
A TikTok és az Instagram világában élő tizenévesek mellett a két huszonéves srác már veteránnak számít. Óriási online nézettség és Budapest Park – a 30-an túli öregek csak nézik ezt a jelenséget és nem értik :-)
2024. 05. 12.
Április 8-a és 18-a között került sor harmadik kalkuttai tanulmányutamra, most kifejezetten a baul fakír zene tanulmányozásával voltam elfoglalva. Közben felvettük ezt a Rabindranath Tagore szerzeményt.
2024. 04. 30.
"Nincs vissza" címmel új dallal, és hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt...
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink