Az Anyu, ez hangos nyerte a MusicMobil első versenyét!

2023. 08. 22.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre idén nyáron a Music Fashion Kiadó legújabb projektje, avagy a MusicMobil. A műfaji kötöttségek nélkül mozgó kisbuszon májusban, valamint júniusban olyan Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kaptak lehetőséget arra, hogy maradandó zenei élményt adjanak az utca emberei számára, mint a Gorg&Benzol, az Anyu, ez hangos, valamint a Fuzzinga.     

A MusicMobil koncerteket a szervezők videós formában rögzítették, ezzel pedig egy verseny is elindult a YouTube platformján. A szakmai zsűri (Abaházi Csaba rádiós műsorvezető, az Abaházi RT. frontembere, Temesi Berci Artisjus és Fonogram díjas zenész, basszusgitáros, zenei rendező, producer, rádiós műsorvezető, Balázs Sziszka a Music Fashion Kiadó alapítója, ügyvezető igazgatója, Hatos Niki kulturális újságíró, a BSIDE Hungary zenei oldal alapítója) mellett a közönség is szavazhatott a kedvencet jelentő videóra.  

Augusztus első két hetében a zsűri hosszas mérlegelés, egyeztetés után a közönségkedvencet is jelentő Anyu, ez hangos formációt választotta győztesnek, így ők azok, akik egy egynapos stúdiózást nyertek a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapják meg főnyereményként a kiadó jóvoltából.