A Stefánia Palota ad otthont a Kamilka & Pesti Sikk gyémántporos nagy koncertjének

2024. 03. 16.

Immáron 11 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Kiss Kamilka és Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven.    

A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte. A nagy sikerre való tekintettel a formáció idén is itt tartja nagykoncertjét. Gyémántporos időutazásra fel!

A március huszonhatodikai repertoárt illetően annyit már tudhatunk, hogy a produkció a Pesti Sikk, valamint a Szupernő lemezein megjelent saját dalai mellett olyan számok csendülnek fel, mint a Meseautó, a Nem vagyok én apáca, a Például te, te, te, az Engem nem lehet elfelejteni, a New York, New York. A koncert sztárvendégét Gájer Bálint jelenti, de az este élményét tovább fűszerezi Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor is. A fehérbor kirobbanó illattával, könnyed, üde és friss hatásaival, domináns zöldalma és bodza ízeivel valóban remek élmény. Kamilka ruhakölteményeit ezúttal Kiss Márk álmodja meg.
„Márkot egy csodálatos és lenyűgöző tehetségnek tartom. Sok-sok éve vagyok a legnagyobb rajongói között, őszintén megtisztelő, hogy a ruháit viselhetem.

A stílusában, a műalkotásszerű munkáiban jelen van akár a vintage, akár a modern haute couture. Merész és eklektikus stílusa szokatlan és ámulatba ejtő kompozíciókban ölt formát, mint ahogyan az egész lényének van egy megfoghatatlan bája, szeretetteljes áramlása. Mindemellett minden lookban van valami fordulat, valami titokzatosság. Hogy társművészekként évek óta találkozhat a pályánk és összefonódhat a színpadi önkifejezésemben az ő lebilincselő zsenijével a Pesti Sikk, az egyik legnagyobb ajándék az előadói pályámon. A Kamilka & Pesti Sikk több lett ezzel a csodálatos brandünkhöz kapcsolódó művésztől! Nekem ő a kortárs, 2024-re szabott Mozart.” – árulta el Kamilka.

A koncertre jegyek már kaphatók a jegymester hálózatában, valamint a helyszínen a jegypénztárban. A beugrók 5000, 5400, 5900 FT-ért válthatóak meg.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink