Visszatért az élet a Parkba

2021. 07. 22.

Visszatért az élet a Parkba - meghosszabbított jubileumi szezonnal és színes programokkal varázsol fesztiválhangulatot a városba a helyszín.

A Budapest Park jubileumi 10. születésnapja már magában ünneplésre méltó, azonban az elmúlt időszak mindannyiunkat érintő nehézségeinek múlása még több okot ad arra, hogy fergeteges hangulat költözzön a Soroksári útra. A hazai és külföldi előadók koncertjei mellett a Park bulisorozatai 4 tánctéren, változatos zenei felhozatallal biztosítják a hajnalig tartó önfeledt szórakozást.

A nyárból már el is telt egy bõ hónap, és a fesztiválhangulat visszatért, a zenekarok, a vendégek szívébe és persze a stábtagok szívébe. Akárcsak a poharak a pultoknál, ugyanúgy telt meg a nagy tánctér lelkes látogatókkal, akik újra a szabad ég alatt ünnepelhették kedvenc előadóik visszatérését. Összesen 614 napot kellett erre várni, de újult erővel tért vissza a Park, és elindította jubileumi tizedik szezonját - a java viszont még hátra van! Mutatjuk, milyen fergeteges koncertekkel várnak még a nyáron!

A július ezzel még nem ér véget, hiszen a Budapest Parkba látogat:
 22-én a Magna Cum Laude
 23-án a Park életében először Ákost köszöntheti a nagyszínpadon. “Nagykorúvá válását” ünnepli születésnapi koncertjén a Punnany Massif 24-én
29-én Ganxsta Zolee és a Kartel szókimondó szövegeitől lesz hangos a Park nagy tánctere. 

Hazánk legnépszerűbb rockzenekara, a 30 éves Tankcsapda ebben az évben három részletben vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének. Az első évtized teltházas koncertje után:
július 30-án a második évtized slágereire tombolhat a közönség, majd az éjszakai hangulatért a Necc Party lesz a felelős.

Egy dolog biztos! Az élőzene szerelmesei augusztus hónapban sem fognak unatkozni, hiszen egy fergeteges Majka és Curtis #TRIPLAKONCERT fog löketet adni a nyár utolsó hónapjának aug 5.,6., 7-én.
12-én ismét színpadra áll és bemutatja legújabb dalát a Hiperkarma, 13-án Rúzsa Magdi fogja elvarázsolni a Parkba látogatókat, 14-én Bagossy Brothers Company dalait énekelheti egyként a közönség.

Az augusztus második fele is fergeteges fesztiválhangulatot ígér, hiszen egy nemzetközileg ismert zenekarral, a Dubioza Kolektivvel készül közös koncertre a Bohemian Betyars, majd ByeAlex és a Slepp lép a Budapest Park színpadára legnépszerűbb dalaival. A tőle megszokott őrületes hangulatot hozza Krúbi és bemutatja az Ösztönshowt, valamint különleges felállásban színpadra áll a Random Trip egy all-star esemény keretein belül, augusztus 27-én pedig pályafutása során először fogja megénekeltetni a Park közönségét Dzsúdló.

És ez még mindig messze nem minden, hiszen október 16-ig számos hazai és külföldi előadó visz életet a nagyszínpadra. A Park “újra a miénk!”, hiszen az élőzene rajongók, illetve az éjszakai bulizni vágyók újra a csillagos ég alatt élvezhetik a koncerteket a tágas tánctéren, továbbá a fő fellépők után pedig 4 helyszínen folytathatják az önfeledt szórakozást.


Részletes program: www.budapestpark.hu

(fotók:  ruthner o.)

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink