Végre újraindul a buliélet a Plázson, idén is a SZIN zárja a fesztiválnyarat!

2021. 05. 30.

Úgy fest, végre minden összeáll, hogy ezen a nyáron is feledhetetlen nappalokat és éjszakákat tölthessünk a Plázson, immáron teljes fordulatszámon, ugyanis végre zöld utat kaptak a koncertek is. Június 5-én a Republic, a New Level Empire és Dj Dominique indítja a szezont a „Balaton nagyszínpadán”, egy héttel később pedig Majka & Curtis, Horváth Tamás és a Necc Party hozza mozgásba a bulizókat.

A siófoki „felüdülés-központ” hivatalosan a pünkösdi hétvégén nyitotta meg kapuit, most pedig végre eljött az, amire annyira vártunk: június 5-től teljes fordulatszámon indulhat újra az élet, hiszen végre szabad utat kaptak a koncertek is. Régóta vártunk erre a pillanatra, amikor a nappali ejtőzést és a balatoni naplementét az önfeledt, esti szórakozás követheti és újra együtt lehetünk, miközben a színpadon a kedvenceink zenélnek. A szezont is egy fergeteges estével indíthatjuk a Plázson, ahol a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.

Erre a koncertre a siófoki lakosok a Plázs vendégei, azaz ingyenesen élvezhetik a nyár első igazán felszabadult éjszakáját. A Plázs csapata ezzel a gesztussal szeretné megköszönni mindenkinek, aki a maga területén azon dolgozott, hogy mielőbb túl legyünk az elmúlt nehéz időszakon. Siófokiként nincs más dolgunk, mint regisztrálni a https://plazssiofok.hu/meghivo

Szabadság, Szerelem, SZIN

A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja, a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25-29 között.

A SZIN szervezői úgy döntöttek, hogy idén megtartják a hagyományosan nyárzáró bulit, ráadásul a fesztiválozók örömére, idén egy nappal hosszabb rendezvénnyel. „Egyrészt szeretnénk a látogatóink számára - a hosszú kihagyás után - a fesztiválélményt meghosszabbítani, másrészt ezzel is igyekszünk támogatni a hazai zeneipar képviselőit, hogy minél több fellépőnek legyen alkalma újra színpadra állni” – nyilatkozta Kolonics Erika főszervező, miért döntöttek a hosszabb fesztivál mellett. Mint elmondta, ezzel mintegy 60-nal több magyar zenekarnak és előadónak tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. A főszervező hozzátette azt is, hogy hamarosan a fellépők listája is nyilvánosságra kerül, az azonban már most biztos, hogy a SZIN árain nem emelnek, így a tavalyi – végül elmaradt fesztivál - árakon lehet idén is jegyeket vásárolni. 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink