Vedat Akdag & Geopard Tourist - Techno török módra

2023. 05. 17.

A Little bag of hope a Kattt vol.I. válogatás után a Katttarzis Productions és a Trottel Records második közös kiadványa. A Budapesten élő török producer/dj első lemeze 300db számozott vinylen jelent meg, az online megjelenést a Dalok.hu biztosítja.

Vedat Akdağ mostanra állandó szereplőjévé vált a pesti klubéletnek, a török származású DJ-t és producert csak az nem ismeri, aki egy kő alatt töltötte az elmúlt egy évét. /Keret Blog/

https://keretblog.hu/vedat-interju/

„A KATTT negyedik szülinapja alkalmából jelenik meg a sokunknak már jól ismert Budapesti székhelyű török Dj/producer, Vedat Akdag, és a magyar Geopard Tourist közös lemeze. Vedat hat éve lakik Budapesten, ezalatt 
szinte végig aktívan játszott itthoni és külföldi klubokban egyaránt. A Katttarzis rezidense a magyar Geopard Tourist duóval találta meg a közös hangot, a lemezen hallható dark-disco és house keveréke erősen rárezonál az előadó ismert hangzására, aminek legfőbb inspirálói különböző török alternatív zenék.”

Töltsd le ITT a török-magyar együttműködés gyümölcsét, vagy streameld ITT.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2023. 11. 27.
Miviana (dalszerző, énekesnő) miközben a GODFATER vokalistájaként bizonyít, az idei év folyamán megtalálta saját zenei útját is. Ennek első állomása volt az „Égni kell” című dal.
2023. 11. 16.
A jubileumi koncert a Magyar Nemzeti Múzeumban lesz megtartva december 8-án. Közreműködik: Petrás Mária, Balogh Kálmán, Farkas Zoltán Batyu – Tóth Ildikó Fecske.
2023. 11. 14.
Bakelit formájában jelent meg a Belmondo legújabb zenei anyaga, „Királyok kutyái” címmel, amelyen az utóbbi 2-3 év Czutor szerzeményei és négy vadonatúj dal hallható.
2023. 11. 13.
Ferenczi György, Mark & Jason (Mörk), Ágoston Béla (Zuboly), Ripoff Raskolnikov, Szabó Tamás, Szekeres X Barbaró, Pribojszki Mátyás + Takáts Eszter egy exklúzív koncerten. Megisméthetetlen élmény lesz!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink