Vedat Akdag & Geopard Tourist - Techno török módra

2023. 05. 17.

A Little bag of hope a Kattt vol.I. válogatás után a Katttarzis Productions és a Trottel Records második közös kiadványa. A Budapesten élő török producer/dj első lemeze 300db számozott vinylen jelent meg, az online megjelenést a Dalok.hu biztosítja.

Vedat Akdağ mostanra állandó szereplőjévé vált a pesti klubéletnek, a török származású DJ-t és producert csak az nem ismeri, aki egy kő alatt töltötte az elmúlt egy évét. /Keret Blog/

https://keretblog.hu/vedat-interju/

„A KATTT negyedik szülinapja alkalmából jelenik meg a sokunknak már jól ismert Budapesti székhelyű török Dj/producer, Vedat Akdag, és a magyar Geopard Tourist közös lemeze. Vedat hat éve lakik Budapesten, ezalatt 
szinte végig aktívan játszott itthoni és külföldi klubokban egyaránt. A Katttarzis rezidense a magyar Geopard Tourist duóval találta meg a közös hangot, a lemezen hallható dark-disco és house keveréke erősen rárezonál az előadó ismert hangzására, aminek legfőbb inspirálói különböző török alternatív zenék.”

Töltsd le ITT a török-magyar együttműködés gyümölcsét, vagy streameld ITT.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 04. 26.
Moiras Records kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében jelentek meg a legendás magyar progresszív rock trió archív felvételei és sok ismert sláger szerzőjének a válogatása.
2023. 05. 24.
A Kossuth-díjas, Érdemes művész új albuma parádés zenészgárdát vonultat fel. A kitűzött cél: hangokkal gyógyítani.
2023. 05. 19.
Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata a Budapest Parkban, május 21- én.
2023. 05. 14.
A siófoki Plázs a Balaton buliközpontja, ahol nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a terep és ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén.
2023. 05. 14.
Május 25-én két igazi friss elektronikus zenei produkció veszi be a Budapest Park szinpadát. Ennek apropóján készült egy kétrészes videó, aminek célja...
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink