Szesztay Dávid a mai Dalok-Galopp vendége

2020. 07. 01.

Ma 15 és 16 között beszélgetünk a Civil Rádióban a Kiscsillag és Santa Diver tagjával a szóló munkairól. Hallgatjuk a nemrég megjelent, Határtalan című EP-t és tervezzük együtt a nyarat.

A "Határtalan" kiemelten jó kritikát kapott a zenei sajtóban. 

A tavalyelőtt megjelent "Dalok Bentre" kiadója, Lovasi András szerint az év legjobb magyar albuma.

ITT írtunk Dávidról és az új albumáról.

Ma végre élőben is megbeszéljük, hogyan érintette a karantén, a Kiscsillag lemezebemutató turné kiesése és merre tart a jövőben.

Hallgass minket a Civil Rádióban, de ha nem érsz ár, holnaptól eléred a podcastot a Mixcloud csatornánkon.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 07. 30.
Július 30-án döntött a kormány: augusztus 15-étől sem lehet 500 főnél több résztvevővel zajló zenés, táncos rendezvényeket rendezni Magyarországon. Megnéztük a fesztiválok első reakcióját a döntésre.
2020. 07. 29.
A Mongooz and the Magnet a tavaly novemberben megjelent "people=people" EP záródalához, a "Then You" című eposzhoz álmodott kisfilmet a díjnyertes rendező, Füzes Dániel vezetésével.
2020. 07. 27.
Személyes kiadvánnyal jelentkezett az egyik legnépszerűbb zenekar! Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”
2020. 07. 25.
Pályázatot írt ki az Artisjus könnyűzenei és komolyzenei szerzőinek. Várják mindazon zeneszerzők és szövegírók jelentkezését, akik szívesen adnának betekintést saját szerzői munkájukba, mindennapjaikba egy legfeljebb háromperces videóban!
2020. 07. 24.
Tóth Dóri és Konsiczky Dávid duója egy igazán különleges zenei kalandozás az ambient világába. A külön-külön már több sikeres formációban zenélő páros most egy albumnyi lassú eletronika erejéig egyesítette erőit.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink