Petőfi Nagylemez Program

2024. 02. 19.

A Program célja, hogy a Programba jelentkező nyertes zenei formációk/előadók olyan szakemberekkel dolgozhassanak együtt, akik be tudják őket csatornázni a zeneipar véráramába, versenyképessé tenni a zenei piacon, bel- és külföldön egyaránt. A kiválasztott zenei formációk/előadók maximum egy éven keresztül kapnak koncentrált, teljes körű szakmai támogatást elismert zenei producerektől.


Beadási határidő: 2024. 02. 29.

A Program végén minden nyertes zenei formáció/előadó egy minimum 10 (tíz) számos és legalább 30 (harminc) perces nagylemeznyi hanganyagot kap. 

Az előadók és zenei formációk célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni, akivel – kiválasztásuk esetén - elkészíthetik a nagylemezüket. A zenei producerekből álló zsűri megadott szempontrendszer szerint pontozza a Programba jelentkezők által beküldött demo hangfelvételeket.

A 20 (húsz) legtöbb pontszámot kapott zenei formáció és/vagy előadó lesznek a Felhívás nyertesei, akik szerződést köthetnek egy adott producerrel egy nagylemez elkészítése céljából. 

I. A Programba való jelentkezés feltételei:

- A felhívásra jelentkezhet minden olyan magyarországi (magyar állampolgár vagy magyarországi székhellyel rendelkező) előadó vagy zenekar, akik dalaikat saját maguk írják és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek (amely a felhívás kiírása előtt került nyilvánosságra hozatalra) és rendelkeznek 5 elkészült új (még nyilvánosságra nem hozott) dal demó változatával (eredeti művel), amit hangfelvétel formájában el tudnak számunkra küldeni.

- A pályázati anyagok – amennyiben teljesek, és a jelentkező a pályázati feltételeknek megfelel – a következő szempontok alapján kerülnek elbírálásra:

- a beküldött hangfelvételek minősége,

- mű műfaja, terjedelme, hangszerelése, kidolgozottsága, eredetisége, művészi értéke, szakmai színvonala,

- versenyképesség, potenciál és minőségképesség,

- aktív social media jelenlét (a napi megjelenések, hozzászólások és lájkok mértéke szerint).

Jelentkezni regisztráció után EZEN a linken lehet. 

Forrás: https://hajogyar.hu/

 


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 07. 06.
„Stílus-magasiskolát mutat be új lemezén a magyar alternatív zenei világ különleges alkotója, Bujdosó János”. „Minden taktusban, minden szólamban ott munkál a kisördög, a hangzás vérforraló”.
2024. 07. 05.
A pályázat célja az, hogy fiatal művészeket és klasszikus zenei szakembereket ösztönözzön újszerű, innovatív, a kor megváltozott igényeire reflektáló projektek megalkotására, valamint a fiatal korosztályt megcélzó újszerű kommunikáció alkalmazására.
2024. 06. 25.
Jubileumi koncertjük után a Halott Pénz a bejövős fesztiválon lép fel. A fesztivál jellege is extra, nem klasszikus „ottalvós”, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős” fesztivál.
2024. 06. 25.
Gőzerővel zajlanak a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers hetedik albumának előkészületei.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink