Megszülettek az aktuális PANKKK Menedzsment Pályázat hivatalos eredményei.

2008. 12. 18.

 Budapest, 2008. december 17. - Megszülettek az aktuális PANKKK Menedzsment Pályázat hivatalos eredményei. A menedzsmenteket, szervezőirodákat és non-profit zenei közösségeket támogató pályázat célja, hogy hozzájáruljon a hosszú távon is működőképes, önmagát újratermelő és professzionális alapokon működő élőzenei színtér kifejlődéséhez.

 

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium könnyűzenei pályázatait csokorba foglaló PANKKK (Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) idei utolsó programelemére összesen 46 db. pályázat érkezett be közel 34 millió Ft-os támogatási igénnyel. A közel háromszoros túljelentkezés a PANKKK pályázatainál már-már megszokottnak tekinthető, és hűen tükrözi az ehhez hasonló specifikus támogatások iránti folyamatos igényt.

 

A miniszteri döntést előkészítő szakmai kuratórium tagjai voltak:

 

Újfalusi Gábor, közművelődési igazgató, Magyar Művelődési Intézet;

 

Czutor Zoltán, elnök, Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete;

 

György Péter, elnök, Magyar Zeneműkiadók Szövetsége;

 

Bihari Balázs, honlap főszerkesztő, Sziget Kulturális Szervezőiroda.

 

A szakmai kuratórium javaslata alapján a 12 millió Ft-os keretösszegből 30 pályázat részesül támogatásban, a nyertesek listája honlapunk "pályázati eredmények" menüpontjából tölthető le:

 

http://www.pankkk.hu/?p=palyaeredmeny

 

 

Ezúton kívánunk minden partnerünknek boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag 2009. évet!

 

 

Üdvözlettel:

Berta András

program koordinátor

------------------------------------------------------------------

PANKKK - Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink