Megabuli és fekete alsónadrág!

2022. 06. 15.

Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe. Egy hét múlva már nyit a soproni fesztivál, már alig várjuk.

Óriási produkciót hoz a VOLT-ra a Muse. A hatvan fős stáb három nagy busszal érkezik Sopronba, a technikát négy kamion szállítja a helyszínre. A zenekar június 21-én, a nyitónapon lép fel a VOLT Telekom nagyszínpadán, ahol a hazai rajongók az elsők közt lehetnek, akik élőben hallhatják a Muse augusztusban megjelenő Will Of The People című lemezének címadó dalát. Az új nóta alig két hete jelent meg a legnagyobb videómegosztón és már majd’ másfél millióan voltak rá kíváncsiak.  A nemsoká’ megjelenő új kiadványról egyébként korábban a zenekar frontembere így írt: „A ’Will Of The People’ Los Angelesben és Londonban készült, a világban növekvő bizonytalanság és instabilitás ihlette. A világjárvány, a háborúk, a tiltakozások és zavargások, a nyugati demokráciák bizonytalanságai, a teret nyerő önkényuralmi rendszerek, az erdőtüzek és természeti katasztrófák, valamint a globális rend felbomlása mind helyet kaptak a lemezen.” 

Néhány érdekesség is kiderült: mit kértek az idei sztárok a VOLT szervezőitől. Van zenekar, amely a nagy stábkonyhájához egy nagy sátrat kért a voltosoktól, ahol a saját séfjük fog főzni a zenekarnak és a csapat embereinek. Mások kisebb igényekkel léptek föl. Van, aki 3 fekete alsónadrágot kért, de egy Dj páros Pokemon kártyát írt be a kérések sorába. 

És még egy érdekesség. Idén a Telekom VOLT-ra és a Balaton Soundra is érkezik erős magyar kötődésű nemzetközi sztár. Timmy Trumpet nemrég Budapesten vette el magyar feleségét, hamarosan a Soundon találkozhatunk a trombitás DJ-vel. A VOLT-ra érkező Borgore pedig szintén magyar feleséget választott korábban, de nem ennek köszönhető, hogy óriási hazai rajongótábora van és rendre teltházas bulikat csinál itthon. 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink