Krízisben lévő barát Messenger-üzeneteiből született a Vad Fruttik új dala

2024. 04. 30.

"Nincs vissza" címmel új dallal, és hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt, ugyanis Likó Marcell egy krízisbe jutott barátjának Messenger-üzeneteiből írta meg a dalszöveget. A dalhoz készült videóban Rusznák András színművész alakítja a magánéleti válságba kerülő embert.

- A legjobb barátom egyik napról a másikra került krízisbe, miután a feleségével szétmentek, és Messengeren írta le valós időben, hogy mi történik vele – mondta el Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere. - Ezek az üzeneteket annyira mélyek, őszinték voltak, hogy versként láttam őket. Ilyen állapotban az ember nem mérlegel, nem szépít, nem alakít a mondanivalóján, minden gátló effektus eltűnik, megszűnik a szuperego. Az alapok ezekből a közlésekből épültek fel, a refrének pedig az én vigasztaló szavaim.

A dal a Nincs vissza címet kapta, és Rusznák András főszereplésével klip is készült hozzá. A színművész a videóban azt a helyzetet ábrázolja, amikor az elhagyott ember összepakol, majd elmegy otthonról. A dal először élőben május 3-án a Parkban hallható. A koncert a Kék elnevezést kapta.