Jövő héten Babel Sound a Balatonon!

2021. 07. 15.

A fesztivál így hirdeti magát:

„Visszajáró rajongóink már tudják, hogy a Babel Sound mágikus hely, ahol kultúrák találkoznak, keverednek és születnek újjá, miközben mi magunk is újjászületünk ebben a hatalmas zenei kavalkádban.
A 10. Babel Sound Fesztivált Balatonbogláron, a Balaton partjától 10 percnyi sétára, a mesésen zöld Babel Campben rendezzük meg, ahol 6 napon át 4 színpadon várunk Titeket jobbnál jobb világzenei és jazzkoncertekkel, valamint izgalmas táncszínházi produkciókkal. 
A spanyol, katalán, szerb, dán, francia, belga, argentin, lett, perui, marokkói, brazil és szicíliai zenészek mellett természetesen magyar zenészek és táncosok is gazdagítják a programot, és ahogy azt megszokhattuk, sosem tudni, melyik muzsikus tűnik fel váratlanul a színpadon egy másik zenekar vendégeként.
Minden délután 6 órakor indul a buli, és meg sem állunk hajnalig! A koncertek utáni fergeteges, spontán örömzenélés mára a Babel Sound védjegyévé vált. Hangszert hozni ér!”

ITT találod a fesztivál programját. 
A Babel Sound idén sem lesz tömegrendezvény, a napi látogatói limit 400 fő. Szerezd be mielőbb a hetijegyed, hogy biztosan bejuss! 
Hetijegyek 15 000 Ft-ért, napijegyek pedig 3 000 Ft-ért vásárolhatók ITT.

A fesztivál rutinos látogatói talán hiányolják majd a Balaton parti színpadokat. A főleg külföldi zenekarokra szakosodó fesztivál érthető okok miatt idén nem tudja felvonultatni a tervezett fellépők teljes gárdáját. De nem biztos, hogy ez csorbítja a fesztivál hangulatát.
Sok történet terjeng a Balaton parti helyszín esti bezárása utáni afterpartykról a Babel Campben. Tárgyi bizonyítékok is vannak arra, videók és képek formájában, hogy a nemzetközi zenei gárda milyen reggelig tartó bulikat, jammeléseket csapott minden éjjel. Most Neked is részed lehet bennük! Sőt, ha elég bátor vagy, be is szállhatsz.
Bár sok nappali programról le kellett mondani a mostani, Lite fesztivál verzióban, azért hozzáadtak egy újat. Válogatott kortárs táncelőadásokat láthatsz minden nap.

Facebook esemény
A fesztivál honlapja

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 06. 21.
2006 június 21-én, a Zene Ünnepén kinyitotta kapuit a Dalok.hu. Az alábbiakban elmeséljük, hogyan és miért indultunk, milyen volt akkor a világ és mi történt azóta.
2021. 09. 14.
Nem olyan gyakori a női rapper, pedig nem olyan műfaj ez, ami kifejezetten férfi tulajdonságokat kíván. Bemutatjuk Jeannyt, a költőből lett rappert.
2021. 09. 13.
Az Xtra Feszt elnevezésű esemény szeptember 15-19. között  várja a Parktól megszokott széles zenei palettával a látogatókat.
2021. 09. 08.
A hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az underground közeg füstös kiskocsmáiból és klubjaiból az Anna And The Barbies a nagy színpadokra és reflektorok kereszttüzébe kerülve továbbra is önmagát adja, kivétel nélkül mindig és mindenhol.
2021. 09. 06.
Az elmúlt két évben megjelent videókkal lehet nevezni, premiert is időzíthetsz a Szemle idejére. A klipeket évente változó, független zsűri értékeli, közönség-díj is van.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink