Insane hírek, Insane siker!

2009. 02. 26.

A  hír igaz Február 11-én picivel este 8 óra után átvehette az Insane zenekar a legrangosabb
magyar zenei díjat! Az Our Island - Our Empire című nagylemezük lett a
2008-as év legjobb „hazai rock vagy metal albuma” kategória győztese!
"Köszönjük mindenkinek"!
Itt megnézhető a díjátadó, ők kb. 10 percnél kezdődnek:
http://www.mtv.hu/videotar/?id=38045

Ezenkívül még fontos hír, hogy Február eleje óta zajlik a hazai lemezbemutató turnéjuk. A fő állomás itt a 10 éves születésnapi koncert lesz a Dürer Kertben Április 3-án, ahol az összes eddigi régi tag fellép majd. A hab a tortán, hogy a négy nagylemez programjából kronológiai sorrendben fognak felcsendülni a tételek a megalakulástól egészen a napjainkig.

Minden dal természetesen az adott szerzőkkel fog megszólalni, így pl. az első három lemezt Knapp Oszi fogja végigénekelni. Bővebb infók hamarosan!

 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 05. 12.
Április 8-a és 18-a között került sor harmadik kalkuttai tanulmányutamra, most kifejezetten a baul fakír zene tanulmányozásával voltam elfoglalva. Közben felvettük ezt a Rabindranath Tagore szerzeményt.
2024. 04. 30.
"Nincs vissza" címmel új dallal, és hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt...
2024. 04. 30.
Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.
2024. 04. 29.
Május 23-a és 28-a között turnézik a Djabe Chieli Minucci amerikai gitárossal, aki olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Celine Dion, Lou Reed és Jennifer Lopez. Új Djabe album is jön.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink