Hamarosan indul a szezon a siófoki Plázson

2023. 05. 14.

A siófoki Plázs a Balaton buliközpontja, ahol nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a terep és ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén. A Plázson ezen a nyáron is hétről hétre a legmenőbb előadók és partysorozatok váltják egymást. A pünkösdi nyitó hétvégén rögtön el is merülhetünk a bulik rengetegében, hiszen május 26-án fellép ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik, éjjel pedig több helyszínen a legjobb hazai dj-ké a főszerep, mindezt követően vasárnap pedig Szezonnyitó Fergetegparty Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal!

A Plázs már a Balaton megkerülhetetlen partyállomása Siófok Nagystrandján, ahol nyaranta mindenki találhat magának izgalmas programot, hiszen itt helye van a legkülönfélébb zenei stílusoknak, de gyakran szerveznek sportos és egyéb eseményeket is a homokos parton. A Plázs idén a tavalyi emlékezetes szezonnál is több programmal készül a nyárra május 26. és szeptember 3. között. 

A Balaton bulicentruma minden évben emeli a tétet, nemcsak a fellépők, de élmények tekintetében is igyekszik még több újdonsággal kedveskedni a látogatóknak. Idén a koncerteket követően már öt különböző tánctéren mehet majd az ereszd el a hajam, sőt hétvégente nappal is állandó helyet kapnak a beach partyk a vadonatúj Tezenis stage-en. 

A Plázson ezúttal is megfordul a hazai könnyűzenei élet színe-java. Legendás zenekarokra és a legaktuálisabb előadók nagykoncertjére is bulizhatunk, így a Plázs koncertnaptárjában olyan nevek szerepelnek, mint például Beton.Hofi, Pogány Induló, Ákos, Azahriah, BSW, Majka, T.Danny, Edda, Dzsúdló, Follow The Flow, Analog Balaton, Neoton, Curtis, Halott Pénz, Carson Coma, Horváth Tamás, Nótár Mary, Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós

A siófoki nyár már nem is lenne igazi a Plázs állandó háziasszonya, Metzker Viktória és barátai nélkül, akik idén is minden pénteken a Plázs Arénában szolgáltatják a talpalávalót. 

A tavalyi nyár egyik kedvence, a már gyakran hetekkel előre teltházas hajós bulik is visszatérnek a Baharttal közös szervezésben, többek között a fedélzeten Methával és Peter Maktoval.

Egy külföldi világsztárt, Deborah De Luca-t is köszönthetünk majd a Plázs színpadán és természetesen nem marad el a közönségkedvenc Balatoni Retro Láz és a WeLove Balaton Festival sem.

A nyitóhétvégén egy háromnapos bulisorozattal ünnepelhetjük meg, hogy végre ismét eljött a nyár! Május 26-án ByeAlex és a Slepp nyomják le a rajt gombot, az ő koncertjüket pedig a Wannabe Beach party követi. A pénteki bemelegítés után szombaton érkezik a Plázs Grand Opening, ahol az elmúlt nyár egyik legnagyobb slágeréért, az Úristenért felelős Valmar nagykoncertje durrantja be az estét. Valmar után több helyszínen folytatódik a hajnalig tartó tánc, a hangulatért olyan dj-k felelnek majd, mint Bárány Attila, Bréda Bia, Crotter, Daniel Weirdo, Elektra, Gabriel Dancer, Jauri, Koósz Milán, Metzker Viki, Purebeat, Pumped Gabó, Regan Lili, R92, Stephanie, Varning és Yamina. És még közel sincs vége a hétvégének. Vasárnap ugyanis Szezonnyitó Fergeteg Party csábít mindenkit a partra: a színpadon Republic nagykoncert lesz, utána az Arénában Kozmix koncert-show következik, a fergeteges hangulat felelőse pedig természetesen ezúttal is Dj Dominique. Ráadásul másnap munkaszüneti nap, úgyhogy semmi sem szabhat gátat a reggelig tartó szórakozásnak.

A visszaszámlálás tehát elkezdődött, a Plázs 2023-ban is a pihenés és a bulizás fellegváraként vár mindenkit a Siófoki Nagystrandon. Dobd le magad!
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink