Érdekes zenék kíváncsi embereknek

2007. 03. 09.
A turné fővárosi állomása: Március 29-én, csütörtök este az Erzsébet téri Gödörben. Fesztiválhangulat, pszichodélia, hardcore, punk és népzene!
A Trottel, a Navrang és a Yava újra végigzúz Magyarországon!
Mindhárom csapatban közös, hogy külföldön szinte többet játszanak, mint idehaza. Kísérletező, izgalmas, új utakon járó zenéik egymást kiegészítve adnak egy széles látképet a hazai és az európai zenei életről. A Trottel Stereodream Experience, mely a nyolcvanas évek legendás punkzenekarából alakult át pszichodelikus-élményzenekarrá az idén jelenteti meg kilencedik lemezét "1 Step Ahead" címmel. www.dalok.hu/trottel .A Trottel Recordsnál az új Trottel lemez lesz az utóbbi időben megjelenő harmadik kiadvány az új Honeyball album https://www.dalok.hu/honeyball és az Egyetleneim c. film soundtrack CD-je után. A világszerte ismert dorombos Szilágyi Áron együttesével, az ősi elemeket is vegyítő dallam- és ritmusvilágú Navranggal www.dalok.hu/navrang , Hollandiától Izraelig sok helyütt voltak hallható. A zenekar szintén a Trottel Recordsnál kiadott Pangea c. lemezének anyagát játssza. A Yava elsősorban Közép-Európában, Németországban népszerű hardcore- és népzenei elemeket ötvöző őrjöngő-táncos csapat, mely sikerének köszönhetően idén másodszor nyitja meg a lengyel Mediawave-fesztivált www.dalok.hu/yava. A Trottel és a Yava új lemezeinek anyagát is játssza majd a több ezer kilométeres turnén.
A turné első állomása Szombathely március 17-én, szombaton, de a budapestieknek sem kell sokat várniuk: március 29-én, csütörtök este az Erzsébet téri Gödörben lesz az "Érdekes zenék kíváncsi embereknek" turné fővárosi állomása.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 05. 12.
Április 8-a és 18-a között került sor harmadik kalkuttai tanulmányutamra, most kifejezetten a baul fakír zene tanulmányozásával voltam elfoglalva. Közben felvettük ezt a Rabindranath Tagore szerzeményt.
2024. 04. 30.
"Nincs vissza" címmel új dallal, és hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt...
2024. 04. 30.
Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.
2024. 04. 29.
Május 23-a és 28-a között turnézik a Djabe Chieli Minucci amerikai gitárossal, aki olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Celine Dion, Lou Reed és Jennifer Lopez. Új Djabe album is jön.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink