Dalok.hu Karácsonyi playlist

2022. 12. 22.

Összeállítottunk Nektek a fa alá egy karácsonyi playlistet. Különlegessége, hogy mostanában megjelent dalokból áll, tehát azoknak ajánljuk, akik valami frissre vágynak a megszokott karácsonyi slágerek mellett. Ezenkívül ezek a dalok mind letölthetőek a Dalok.hu-n, CD minőségben is. Ez jó hír azoknak, akik a Spotify-nál jobb minőségben szeretik hallgatni a zenét. 

Természetesen ennél több karácsonyi újdonságunk van, és korábbi kiadványokban is bőven találsz ilyen témájú zenét. Egyszerűség kedvéért ajánljuk a karácsonyi hírlevelünket. Érdemes feliratkozni rá (a Dalok.hu főoldal alján), így képben maradsz a magyar zenei megjelenésekkel. 

A podcastunkat is ajánljuk, már 15 éve interjúvoljuk a hazai zenészeket és bemutatjuk az újdonságokat a Dalok-Galoppban.

Boldog Ünnepeket!

Legyen Veletek a zene 2023-ban is!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 05. 24.
A Kossuth-díjas, Érdemes művész új albuma parádés zenészgárdát vonultat fel. A kitűzött cél: hangokkal gyógyítani.
2023. 09. 17.
A BMC Records két triólemezzel indítja az őszt: harmadik albumával jelentkezik a Daniel Erdmann alapította, közel tízéves Velvet Revolution, a Palotai Csaba új együttese, a Sunako pedig funk-transz beütésű albummal debütál.
2023. 09. 05.
Martonvásáron zárul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat szeptember 17-én. A Fejér megyei kisvárosból indult hét éve a könnyűzenei verseny,
2023. 09. 05.
Leural a stressz, vagy életben tartanak az álmaid?   Szeptember tizenötödikén, pénteken érkezik a minőségi rock-bluest képviselő Tornóczky All Access (ifj. Tornóczky Ferenc, Nagy Ricsi, Temesi Berci, Zombori Atus) első albuma...  
2023. 09. 04.
Halott Kígyók, Holnaplányok, Kultivátor, Palánta, Plüssnapalm és a Piresian Beach megmondják a magukét, hangosan és a mai trendekkel nem törődve. A Trottel Records meghallotta és lemezre vette, a Dalok.hu pedig eljuttatja a digitális térbe.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink