Dalok.hu Karácsonyi playlist

2022. 12. 22.

Összeállítottunk Nektek a fa alá egy karácsonyi playlistet. Különlegessége, hogy mostanában megjelent dalokból áll, tehát azoknak ajánljuk, akik valami frissre vágynak a megszokott karácsonyi slágerek mellett. Ezenkívül ezek a dalok mind letölthetőek a Dalok.hu-n, CD minőségben is. Ez jó hír azoknak, akik a Spotify-nál jobb minőségben szeretik hallgatni a zenét. 

Természetesen ennél több karácsonyi újdonságunk van, és korábbi kiadványokban is bőven találsz ilyen témájú zenét. Egyszerűség kedvéért ajánljuk a karácsonyi hírlevelünket. Érdemes feliratkozni rá (a Dalok.hu főoldal alján), így képben maradsz a magyar zenei megjelenésekkel. 

A podcastunkat is ajánljuk, már 15 éve interjúvoljuk a hazai zenészeket és bemutatjuk az újdonságokat a Dalok-Galoppban.

Boldog Ünnepeket!

Legyen Veletek a zene 2023-ban is!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 07. 06.
„Stílus-magasiskolát mutat be új lemezén a magyar alternatív zenei világ különleges alkotója, Bujdosó János”. „Minden taktusban, minden szólamban ott munkál a kisördög, a hangzás vérforraló”.
2024. 07. 05.
A pályázat célja az, hogy fiatal művészeket és klasszikus zenei szakembereket ösztönözzön újszerű, innovatív, a kor megváltozott igényeire reflektáló projektek megalkotására, valamint a fiatal korosztályt megcélzó újszerű kommunikáció alkalmazására.
2024. 06. 25.
Jubileumi koncertjük után a Halott Pénz a bejövős fesztiválon lép fel. A fesztivál jellege is extra, nem klasszikus „ottalvós”, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős” fesztivál.
2024. 06. 25.
Gőzerővel zajlanak a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers hetedik albumának előkészületei.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink