Csodás új dalban mesél a Nagy Ő-ről Nagy Adri

2020. 04. 04.

Majd egy év után új szerzeménnyel jelentkezik a gyönyörű Nagy Adri! A dal különlegessége, hogy ez az első alkalom, amikor az énekesnő megmutatja saját szövegét a publikumnak. „Maga a dalszöveg kicsit lassan készült el. Részben azért is, mert ez az első saját szövegem, amit a nagyközönségnek is megmutatok, így szerettem volna, hogy tökéletes legyen. Másfelől kisgyerek mellett kicsit nehezebb írni, mondhatni igazi kihívás volt” - mesélte.

 Az „Álomkép” ezúttal arról az időszakról szól, amikor az énekesnő-dalszerző még egyedül volt és kereste a helyét a nagyvilágban - majd belépett az életébe az ’igazi’. „Érdekes, ugyanis a szövegírás gondolata eddig is foglalkoztatott, de konkrét sorokat csak a kisfiam születése után írtam le.” Adri legújabb felvétele egy igazi szerelmes dal, fülbemászó refrénnel és gördülékeny dallammal, ami hamar dúdolásra készteti az embert.

A trackhez egy csodálatos hangulatú videóklip is forgott Gráf Péter rendezésében.

 YOUTUBE LINK  

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 05. 15.
A Music Hungary Szövetség Menedzsment Szakosztálya javaslatcsomagot és kampányt intított a rendezvénytartási tilalom fokozatos feloldásáról. A #zenélnénk kampányt zeneipari felmérés és összefogás előzte meg.
2020. 05. 28.
Az eseményt ettől függetlenül megtartják! Lesznek külföldi sztárvendégek, viszont nagy kedvencünk, Caro Emerald koncertjére idén már biztos nem táncolhatunk. :(
2020. 05. 26.
Nem korlátozzák már a járványra vonatkozó rendelkezések a zeneszolgáltatást a vendéglátó üzletekben, éttermekben, kávézókban, büfékben. Ezt erősítette meg dr. Gyimesi Lászlónak, az MZTSZ alelnökének írt válaszlevelében a Miniszterelnökség.
2020. 05. 26.
A koronavírusos korlátozások miatt új helyszínen és időpontban lesz megrendezve a Fülesbagoly Tehetségkutató budapesti döntője. Eredetileg a Kobuci Kertben lett volna nyár elején, ám akkor még nem lehetnek zenei rendezvények.
2020. 05. 24.
A koronavírus helyzet miatt minden nyári nemzetközi fesztiválfellépése elmarad a Pannonia Allstars Ska Orchestrának, de apró öröm a nagy ürömben, hogy négy nagy rendezvény közösségi felületein közzétesz exkluzív tartalmú online PASO-koncerteket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink