Bombasztikus duó: Curtis és Metzker Viktória összeálltak

2020. 03. 25.

Lehengerlő dallal robbantja be az újabb karanténhetet Metzker Viktória, aki a keverőpult mögül előre lépve olyat rappel, hogy mindenkinek tátva marad a szája - megérkezett Curtissel közös dala, a „Szívemen szárny”!

 A dögös lemezlovas hazánk egyik legismertebb DJ-je, aki évek óta naponta tölti meg a hazai és nemzetközi klubokat elképesztő bulijaival.

Viki már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában - legutóbb Dukai Reginával és Miss Mood-dal közösen meneteltek hatalmasat „Titok” című slágerükkel, aminek a klipjét már több mint 2 millióan látták a YouTube-on.

 Ezúttal a rap fenegyerekével, Curtis-szel karöltve jelentkezett egy olyan új dallal, amiben kőkeményen benne van a slágerpotenciál. A táncolható beateknél és fülbemászó dallamnál már csak a szöveg erősebb - Viki és Curtis pedig zseniálisan egészítik ki egymást, és a Fonogram-díjas producerrel, King BJ-jel is élmény volt összedolgozniuk, a közös munka végeredménye pedig egy komoly track lett.

 „A szöveg mondanivalója a zenei pályánk összegzése. Curtis-szel mindketten több mint tíz éve vagyunk a szakmában, és rengeteg dolgot megéltünk, örömöt, kudarcot, sikereket vagy épp bukásokat. Úgy gondoltuk, a fekete-fehér képi világ jellemzi a zenei élet kettősségét, azaz a pozitív elismeréseket és a megpróbáltatásokat. Az anyagban sphynx cicám is szerepet kapott, hiszen sok éve a társam. A macskáim nagyon fontos részei az életemnek” – mesélte Metzker Viki.

 Nézzétek meg a két top előadó fantasztikus kollaborációját!

YOUTUBE LINK 

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink