A Dalok.hu is készül a Zene ünnepére

2008. 06. 16.
Idén 26. alkalommal rendezik meg világszerte a zene sokszínűségét hirdető Zene Ünnepét. A Dalok.hu – elfogadva a Zene Ünnepe céljait – kétéves működése során idén második alkalommal készül meglepetéssel a Zene Ünnepére.
 
Talán sokan emlékeznek rá, hogy 2007-ben a Zene Ünnepén nyitotta meg virtuális boltját a Dalok.hu angol nyelvű verziója, a Songs.hu, amivel határok és nyelvi kötöttség nélkül vált elérhetővé a magyar zene külföldön.
Idén a Dalok.hu két ajándékkal készül a Zene Ünnepére. A teljes zenei élmény megteremtése érdekében Magyarországon elsőként tesszük elérhetővé zenéinket kiváló hangminőséget garantáló veszteségmentes tömörítéssel (FLAC formátumban). Ráadásul, aki repertoárunkból vásárol, az a nótákat – a most bevezetésre kerülő FLAC formátum mellett – továbbra is külön díj nélkül töltheti le a korábban már megszokott MP3 formátumban is. És mindezt változatlan árért, külön díj megfizetése nélkül.
Második ajándékunk célja, hogy megkönnyítsük a zenészek és a közönségük, közösségük kapcsolattartását. Ennek érdekében a jövőben egyre több zenei, zenekari blogot teszünk elérhetővé oldalainkon.
A Zene Ünnepén elsősorban a zenészek ajándékozzák meg közönségüket. A Dalok.hu június 21-én ehhez csatlakozik.
 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 05. 12.
Április 8-a és 18-a között került sor harmadik kalkuttai tanulmányutamra, most kifejezetten a baul fakír zene tanulmányozásával voltam elfoglalva. Közben felvettük ezt a Rabindranath Tagore szerzeményt.
2024. 04. 30.
"Nincs vissza" címmel új dallal, és hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt...
2024. 04. 30.
Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.
2024. 04. 29.
Május 23-a és 28-a között turnézik a Djabe Chieli Minucci amerikai gitárossal, aki olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Celine Dion, Lou Reed és Jennifer Lopez. Új Djabe album is jön.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink