mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Vázsonyi János

Vázsonyi János

Vázsonyi János 1970-ben született Budapesten, zenész családban. A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakának szaxofon szakára járt, majd a Buddhista Főiskolán folytatott tanulmányokat. Első zenekarával, a jazzrockot játsszó Egon a falonnal fellépett a Pori Jazzfesztiválon. Következő együttesével, a Drumsszal három etnodzsessz nagylemezt készített, jelenleg a Tritonnal ugyancsak a népzenét és a dzsesszt

tovább >>

Az előadó honlapja:

www.vazsonyijanos.hu

www.dalok.hu/vazsonyijanos

Az előadó Facebook oldala:

Vázsonyi János - Tribute

Vázsonyi János
Tribute
Szerzői Kiadás / Author's Edition
1999

Komolyzene

Vázsonyi János - Shades Of Bach

Vázsonyi János
Shades Of Bach
BMC Records
2001

Komolyzene

Vázsonyi János - Vonósnégyesek

Vázsonyi János
Vonósnégyesek
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2005

Komolyzene

laza koncentráció
szerző: vázsonyi jános
2008. június 24. 15:40 1. Ne féljünk a hibáktól. Gyakran a koncerten bekövetkező félrecsúszások vezetnek minket később helyes irányba, nem beszélve arról hogy elkerüljük általuk a "sterilség" érzetét.

2. Ha lehetséges és van rá mód meditáljunk koncert előtt, kicsit csendesedjünk el, relaxáljunk. Ha a körülmények ezt nem engedik, hagyjuk magunkat "folyni" az eseményekkel, töltsük barátainkkal, szeretteinkkel a fellépés előtti kis  időt, vegyük át a "hely rezgését".

3. Ne érezzünk semmilyen helyszínt számunkra mélténytalannak, ne legyünk "sztárok", a zene misszió és mi vagyunk a misszionáriusok.

4. Legyünk nyitottak és bármilyen keveset de mindenképp kommunikáljunk a közönséggel, ez soha nem megy a "nagy befelé fordulás" rovására, ha egy zenének "története van", meséljük el, ettől nem leszünk még kisstílüek, de fogjuk rövidre és lényegretörőre a konferálást.

5. Fogadjuk el végességünket és bízzunk, a remény hal meg utoljára :-) 
Móricz
2008. június 24. 15:50

Az "Egon a falon" óta igyekszem követni, mit csinálsz. Jó, hogy még mindig zenélsz, jó, hogy még mindig igényeset csinálsz. Jó, hogy most meg már írsz is néha.

Veszprémi Attila
2008. június 25. 23:47

A Shades of Bach az egyik leggyönyörűbb dolog, amit valaha hallottam. (Megvan a gyönyörű BMC-kiadás.) Bach egy esős őszi délután belép a... stb. Ott van a lehető legkevesebb erőlködéssel a legmélyebbre mászó zenék között. Köszönet érte!

János
2015. június 25. 11:56

Én köszönöm a dicsérő szavakat!