mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
The Idoru

The Idoru

A 2003-ban alakult Idorut a kezdetektől fogva a műfaj legígéretesebb zenekaraként könyvelték el a hazai underground metál avatott ismerői, s bár Szalkai Tiborék a 2005-ös bemutatkozó lemezükkel (Brand New Way, Brand New Situation) és eddig megjelent EP-ikkel is rászolgáltak a bizalomra, a Monologue jelentheti az igazi áttörést, az új album ugyanis az eddigi legnagyobb dobásuk. A nevét egy William Gibson-regényből kölcsönző

tovább >>

Az előadó honlapja:

www.theidoru.com

www.dalok.hu/theidoru

Az előadó Facebook oldala:

The Idoru - Monologue

The Idoru
Monologue
EDGE Records
2007

Punk, Rock

The Idoru - Face The Light

The Idoru
Face The Light
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2009

Alternatív, Punk, Rock

The Idoru - Time

The Idoru
Time
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2011

Metal, Rock

"Face The Light" címmel, megjelent a harmadik The Idoru nagylemez!
2009. szeptember 15. 10:23

Hosszú várakozás előzte meg a friss korongot, amely végre mindenki számára elérhetővé vált, például a Dalok.hu repertoárjából. Az új album 10 remekbe szabott a hazai alternatív zenei éra egyik legkiemelkedőbb punk/rock csapatától megszokott, elképesztően szárnyaló dallamok teszik még egyedülállóbbá. A booklet sem mindennapi: leporelló-szerűen kihajtható, s így válik teljes terjedelmében láthatóvá a grafika. A hangzás tökéletességéről a korábbi évekhez hasonlóan a Bakery stúdió falain belül Varga Pici Zoltán gondoskodott.

Az öttagú formáció eddigi legkiforrottabb anyagával rukkolt most elő, melyet számos nagyobb fesztiválon már be is mutattak, természetesen óriási sikerrel. Az új anyagot CD formátumban többek között a koncertek során lehet beszerezni, valamint a Dalok.hu non-profit, on-line zeneáruház kínálatából, legálisan letölteni.

A friss lemezhez természetesen új merchandise is jár, melyet beszerezhettek a koncerteken, illetve rendelhettek a zenekar MySpace oldalán keresztül is! Az Idoru túl a nagylemez megjelenésén, új énekessel és basszusgitárossal folytatja tovább. Bödecs Andrásnak, aki a kezdetektől a csapat hangja volt, a búcsúfellépése 2009. szeptember 19-én lesz, a Dürer kertben.