mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
The Idoru

The Idoru

A 2003-ban alakult Idorut a kezdetektől fogva a műfaj legígéretesebb zenekaraként könyvelték el a hazai underground metál avatott ismerői, s bár Szalkai Tiborék a 2005-ös bemutatkozó lemezükkel (Brand New Way, Brand New Situation) és eddig megjelent EP-ikkel is rászolgáltak a bizalomra, a Monologue jelentheti az igazi áttörést, az új album ugyanis az eddigi legnagyobb dobásuk. A nevét egy William Gibson-regényből kölcsönző

tovább >>

Az előadó honlapja:

www.theidoru.com

www.dalok.hu/theidoru

Az előadó Facebook oldala:

The Idoru - Monologue

The Idoru
Monologue
EDGE Records
2007

Punk, Rock

The Idoru - Face The Light

The Idoru
Face The Light
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2009

Alternatív, Punk, Rock

The Idoru - Time

The Idoru
Time
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2011

Metal, Rock

Modern rock est a Vörös és Kék Yukban
2008. szeptember 01. 10:08
The Idoru - Chose Your Path - Velvet Stab - Turn of Mind - One Reason to Kiss - My Small Community – A.W.S.
Hely: Kék Yuk - Vörös Yuk, 1032, Budapest, Fényes Adolf utca 28.
Idő: 2008.09.06., szombat
Kapu: 19:00
Belépő: 500 HUF

Szeptember 6-án egy 100%-ban modern rock buli kerül megrendezésre, melynek fő fellépője az Idoru, hazánk legeredetibb dallamos, punk - hardcore csapata lesz. A Magyar MTV által az egyik legjobb koncertbandának megválasztott zenekarnak nem ez lesz idén az egyetlen nagy dobása, további meglepetés-bulikra is számíthattok az ősz folyamán, de erről majd később árulunk el részleteket.

Az első fellépő egy budakeszi zenekar, az alighanem már most a jövő slágeres rock csapatának kikiáltható A.W.S lesz, akik a Kékben nyitják majd az estét.
A Vörös Yukban 21:00-kor kezdődnek a koncertek, a My Small Community fellépésével. Zenéjük változott ugyan valamelyest (az ex-Mind the Gap-ről van ugye szó), de az első, már az új néven kihozott lemez (A Day Becomes a Lifetime) minden nótája igazán szerethető s ezek a koncerteken is ugyanolyan színvonalon élvezhetőek, mint a korongot hallgatva.

A nem régen nagylemezzel jelentkező, szemtelenül fiatal tagokból álló, hardcore/screamo zenekar, a Turn of Mind is fellép majd. Hihetetlenül könnyen befogadható és szerethető a zenéjük, az egyik legjobb választás erre az estére.
A fellépők sorából senki sem lóg ki, sem stílus, sem színvonal tekintetében, így a budapesti, hardcore és rock elemekkel, s némi punk hatással operáló Velvet Stab is megérdemelten áll majd a színpadra. Új videójukért - amelyet az egyik nyári fellépés alkalmával rögzítettek a Decay We Are című nótára -, kattintsatok a csapat myspace- ére.

Pontban éjfélkor kezd majd a stílus tekintetében a hardcore, a screamo és a rock mezsgyéjén mozgó, debreceni, a Choose Your Path, éjfél után pedig a One Reason to Kisslép majd színpadra. Felesleges ragozni: hardcore és metal a javából.
 
Egész este italakciókra számíthattok, a koncertek hajnali egyig tartanak majd, utána pedig disco, DJBrutal Records- szal, a belépő pedig csak 500 Ft, s ezért az összegért hét (!) bandát nézhettek meg és mivel keresztsorrend szerint lépnek fel a zenekarok, tényleg senki nem marad le semmiről!