mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Szabad Európa Rádió

Szabad Európa Rádió

A Szabad Európa Rádió 2004 tavaszán alakult, Takács Bence, Takács Márton, Krasznahorkai László és Kosztolányi Péter vezérletével. A zenekar ekkor több kisebb nagyobb koncertet adott, mind egyéni szervezésben, mind pedig előzenekarként, olyan együttesek előtt, mint a Pál Utcai Fiúk, Kispál és a Borz, Hiperkarma stb. Az első demó felvételére 2006-ban került sor a Kispál és a Borz mobilstúdiójában. A négy számos lemezt Dióssy D.

tovább >>

Az előadó honlapja:

www.szabadeuroparadio.hu

www.dalok.hu/szabadeuroparadio

Az előadó Facebook oldala:

Szabad Európa Rádió - Demo 2006

Szabad Európa Rádió
Demo 2006
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2006

Rock

Így állunk
2011. május 05. 23:38

Lassan kész a kislemez, elég sokáig tartott, de végül is megérte. Reméljük, elkészül a megjelenésig a remix is, ha nem akkor is a négy dal mindenképpen letölthető lesz innen a honlapról és valószínűleg rá pár hónap múlva kézbe fogható a CD, bár ez ma már nem olyan fontos a net világában.

Szarvas Árpi (EZ. Basic) nagyon sokat dobott a lemez hangzásvilágán, mind billentyűvel, de még inkább az ötleteivel. A hangzásvilág persze „SZER-es”, ha létezik ilyen, de kicsit másabb, mint amit eddig tőlünk megszokhattak. Az egyik legjobb ötlet volt az Ő segítségét kérni a munkálatokhoz.

Minden valószínűség szerint olyan május 20-ra – de május végéig mindenképp – készen állunk majd, Ti pedig birtokolhatjátok a 4 dalt. Addig is lázasan készülünk az otthoni barcikai koncertre (06.11.), ami egy kicsit nagyobb szabású lesz, mint az eddigiek, néhány meglepetéssel, de addig is beiktattunk egy Budapestet (05.26.) és közvetlen a barcikai koncert elé egy miskolci bulit (06.10.) is. Mivel a lemezcsinálás eléggé elhúzódott, mi pedig ez alatt az idő alatt elkészültünk pár új dallal (5), talán nem sokára egy nagy lemeznek is nekiállunk. Üdv: a SZER.
 


forrás: Szabad Európa Rádió