mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Liza

Liza

Bár Vince Aliz Liza nem került be a döntőbe, a negyedik élő show-ban kiesett, mégis rengeteget dobott a karrierjén a 2016-os X-Faktor. Az egyedi stílusú fiatal lány a műsor előtt turizmus szakon tanult, ám zenei karrierje miatt felfüggesztette tanulmányait, és Budapestre költözött. Kapott egy munkalehetőséget az RTL-nél, a 2017-es X-Faktorban fog castingolni. "Szerintem tök izgalmas, mert én is így kerültem be az X-be és meg

tovább >>

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/liza

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/vincealizlizahivatalos

Liza - Close My Eyes (Remaster) (Single)
Liza - Close My Eyes (Remaster) (Single)

Close My Eyes (Remaster) (Single)

Megosztás
Kiadó: Gold Record
Megjelenés éve: 2017
Album ár: 205 Ft

Vince Aliz 'Liza'

 

Ez a dal egy hangulat, egy pillanat. Azt imádom benne, hogy nyáron írtam, ősszel forgattuk, télen jön ki és minden évszakban ugyanaz a hatása. Egy felszabadult, gondok nélküli dal. Ez talán azért is lehet, mert egy brazilokkal átmulatott este után íródott, és ha valakiktől, hát tőlük meg lehet tanulni, hogy hogyan kell élvezni az életet.
A klippben is ezt az érzést szerettük volna visszaadni, de nekem nagyon fontos volt, hogy Pécsett forgassunk. Azt gondolom, hogy ha nem költöztem volna fel Pestre, most sehol sem lennék, de mégis Pécsről indultam el, úgyhogy az első tényleges videót is itt szerettük volna elkészíteni. Az alapötlet az volt, hogy leginkább olyan helyszíneken forgassunk, amiket csak azok ismernek egyből fel, akik a fiatal éveiket Pécsett töltötték. Persze egy-egy ikonikus építmény is helyet talált a dologban, mint a TV torony vagy a Székesegyház, de egy kis csavart azért mindenbe tettünk – néha szó szerint.
Mielőtt nekiláttunk a forgatásnak, azt éreztük, hogy mi egy teljesen másik úton szeretnénk haladni, olyat mutatni, ami eddig még nem volt, ami egy átutazónak nem biztos, hogy szemet szúr. Az egész egyetlen kamerával forgott, ami gyakorlatilag egy kezemben elfér, a végeredmény viszont szerintem magáért beszél.
Ez a dal és a klipp nagyon fontos nekem, és a sors iróniája is kicsit, hogy az utolsó dal, amit ax X-Faktorban előadtam az első dallá vált, amihez klipp is készült. Nagyon büszke vagyok a munkánkra, bízom benne, hogy a nagyközönségnek is elnyeri majd a tetszését.

Liza – 2017.11.16.
 

1. Close My Eyes (Remaster) 205 Ft
Liza - Te Itt Maradsz

Liza
Te Itt Maradsz
Gold Record
2017

Pop

Liza - 973 (Single)

Liza
973 (Single)
Gold Record
2018

Alternatív

Liza - Pesten Ért A Tél (Single)

Liza
Pesten Ért A Tél (Single)
Gold Record
2018

Pop