mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Czutorborsók

Czutorborsók

A CzutorBorsók első albuma 2013-ban MákosGubás és a Czutorborsók címmel lett a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze. Az albumon a népszerű színésznő Gubás Gabi, valamint a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán működik közre. A 2016-os Kresz Géza utazásai című, szintén hivatalos gyereklemez célja nem pusztán a szórakoztatás, hanem a segítségnyújtás is. Aki ugyanis megvásárolja a CzutorBorsók CD-jét, az a MikulásGyár

tovább >>

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/czutorborsok

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/czutorborsok

Czutorborsók - Mákos Gubás És A Czutor Borsók
Czutorborsók - Mákos Gubás És A Czutor Borsók

Mákos Gubás És A Czutor Borsók

Megosztás
Kiadó: Music Fashion
Megjelenés éve: 2013
Album ár: 2050 Ft

Gubás Gabi
Czutor Zoltán

MákosGubás és a Czutorborsók címmel elkészült a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze. Az albumon a népszerű színésznő Gubás Gabi, valamint a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán működik közre. A lemezeladásból befolyó teljes összeget a rászoruló gyerekek kapják.
A MákosGubás és a Czutorborsók lemez igazán kedves karácsonyi ajándék lehet gyerekeknek, de a család többi tagjának is. Ráadásul a CD-t megvásárlók a teljes összeggel hozzájárulnak ahhoz, hogy a MikulásGyár idén még több mélyszegénységben élő gyermeknek segítsen.

A Music Fashion Art&Managment kiadó által megjelentetett album egy gyermekeknek szóló, 11 dalból álló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi színművésznő és Czutor Zoltán zeneszerző, szövegíró, előadó tolmácsolásában. A szerzők úgy érezték, a gyerekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene és produkció jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét a zenét és dalszövegeket illetően. Hagyományos, akusztikus hangzású dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.
 

 

1. A Jó Szag Mire Való? 205 Ft
2. Tej Dal 205 Ft
3. Szeretünk Balaton 205 Ft
4. Palacsinta Dal 205 Ft
5. Téltemető 205 Ft
6. Tudja a Kukac 205 Ft
7. Csoda Történt 205 Ft
8. Tréfa Répa 205 Ft
9. Angyalkák, Hallotok-e? 205 Ft
10. Piros Tulipán 205 Ft
11. Életrajzoló 205 Ft
Czutorborsók - Kresz Géza Utazásai

Czutorborsók
Kresz Géza Utazásai
Music Fashion
2016

Gyerek, Pop

Czutorborsók - Kresz Géza Tovább Merészkedik

Czutorborsók
Kresz Géza Tovább Merészkedik
Music Fashion
2019

Gyerek