mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex

Hírek

Váci találkozó: ilyen volt a VéNégy Fesztivál

2018. július 11. 12:22 Váci találkozó: ilyen volt a VéNégy Fesztivál

A váci Vénégy Fesztivál és Színházi Találkozó az egyik legkülönlegesebb állomása volt a Hangfoglaló Program roadshowjának.

A négynapos rendezvény a Duna-parti helyszín és a programkínálat miatt üde színfoltja a nyári programkínálatnak. A résztvevők megkóstolhatták a gasztro udvar finomságait, nézhettek színházi előadásokat és meghallgathatták a V4-es országok zenekarait, köztük a Hangfoglaló Program támogatottjait.


Fotók: VéNégy Fesztivál - Facebook

Hazánk legizgalmasabb, vegyes elhelyezkedésű, méretű és profilú fesztiváljaival együttműködve idén is számos koncertet hallgathat meg a közönség a Hangfoglaló Program által támogatott induló előadóktól. A hatodik alkalommal megrendezett VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó keretében a SONYA, a Freakin' Disco, a RED SWAMP, a Meg Egy Cukorka, a Minimyst és az AŽUR is koncertet adott.

Rögtön a nyitónapon a Hangfoglaló Program két támogatottja lépett fel meg a Duna-parton. Előbb koraeste Korbucz Sonya zenekara, a SONYA vette birtokba a Hangfoglaló színpadot, majd hajnalban a Déli színpadon a Freakin’ Disco zenélt.

A fesztivál második napján a RED SWAMP képviselte a Hangfoglaló Program negyedik évadának induló előadóit. Felejthetetlen koncertet sikerült adniuk, miközben egy „vendégtaggal” is kiegészültek néhány perc erejéig.

A harmadik napon aztán ismét két támogatott zenekar fokozta a Hangfoglaló színpad előtt összegyűlt közönség hangulatát. Közvetlenül a Meg Egy Cukorka után a Minimyst koncertezett.

A zárónapon pedig az AŽUR mutatkozott be a fesztiválközönségnek, hogy a VOLT Fesztivál után Vácnak is megmutassák néhány új dalukat.

A Hangfoglaló Program fesztivál-roadshowja még további városokba viszi el a negyedik évadban támogatott zenekarokat, előadókat, így a VéNégy után szerdán jön a Bánkitó Fesztivál, jövőhéten pedig a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Campus Fesztivál és a Művészetek Völgye. 

Forrás: Hangfoglalo.hu

Megosztás
Don Gatto klippremier a hamarosan érkező “Sawdown” EP-ről és országos turné!
Don Gatto klippremier a hamarosan érkező “Sawdown” EP-ről és országos turné! 2018. november 12. 12:16

A novemberi HammerWorld magazin mellékleteként jelenik meg a szekszárdi DON GATTO új, "Sawdown" című, 4 dalt tartalmazó EP-je. A múlt szerdán debütált

tovább >>
Csepregi Éva klippremier: Titok
Csepregi Éva klippremier: Titok 2018. november 12. 10:41

Csúcsformában Csepregi Éva! A művésznő új számmal jelentkezik ma, amelyhez egy videó is készült. Az alkotás igazi csapatmunka, a zenét fia, Heatlie Dá

tovább >>
Új dallal cselez a hétvégébe Kis Grofó
Új dallal cselez a hétvégébe Kis Grofó 2018. november 12. 10:36

A Bulibáró, a Nézését meg a járását és a #LÁVKÓMA után egy drukker himusszal adja a hétvégi alapot Kis Grófo. Az énekes Tiki-taka című számával együtt

tovább >>
Erdélyben is Öröm a zene
Erdélyben is Öröm a zene 2018. november 08. 15:56

Az első, paksi állomás után novemberben két határon túli helyszínen mérettetnek meg a fiatal zenekarok a Tehetségkutató és Gondozó sorozat keretében.

tovább >>
AWS - friss videoklippel jelentkeztek, indul a lemezbemutató turné
AWS - friss videoklippel jelentkeztek, indul a lemezbemutató turné 2018. november 07. 10:40

Az AWS nemrég debütált negyedik, "Fekete részem" címet viselő stúdió albuma minden eddigi várakozást felülmúlt. Az Eurovíziót is megjárt zenekar a ren

tovább >>
A magyar énekesnő, aki Jimmy Carter választási ünnepségén is énekelt a holnapi Dalok-Galopp vendége
A magyar énekesnő, aki Jimmy Carter választási ünnepségén is énekelt a holnapi Dalok-Galopp vendége 2018. november 06. 14:21

Szerdán délután 3 és 4 között egy, 78-ban New Yorkban megjelent különleges lemez énekesnőjével és kiadójával beszélgetünk. 98 MHz, Civilradio.hu.

tovább >>
Megjelent! Esti Kornél - "Eltűnt idő"
Megjelent! Esti Kornél - "Eltűnt idő" 2018. november 06. 11:30

Az új album már letölthető nálunk, jövő héten tripla lemezbemutató koncert az A38-on.

tovább >>
Bright Sun ’78 – „az első világzenei anyagok egyike”
Bright Sun ’78 – „az első világzenei anyagok egyike” 2018. november 05. 13:07

Egy igazi ritkaság kerül most napvilágra a Dalok.hu terjesztésében: az ex-Syrius Ráduly Mihály és a Jimmy Carter beavatási ünnepségén is énekelt...

tovább >>
20+1 zenekar kapott támogatást a Hangfoglaló Program induló előadói pályázaton
20+1 zenekar kapott támogatást a Hangfoglaló Program induló előadói pályázaton 2018. november 05. 12:46

A 309 pályázó közül kiválasztott, 2-2 millió forintot nyert zenekarokat november 5-én mutatták be az A38 hajó nagyszínpadán.

tovább >>
Palya Bea új albuma dalonként jelenik meg
Palya Bea új albuma dalonként jelenik meg 2018. november 05. 11:32

Dalonként jeleníti meg új albumát digitálisan Palya Bea. Ez az eddigi legszemélyesebb és legőszintébb munkája.

tovább >>