mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg

Hírek

Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

2018. május 14. 20:12 Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos inf

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos információ birtokába juthatnak mindazok, akik végigolvassák a cikket és szeretik az igényes modern rock zenét, amit a Shell Beach zenekar játszik születése pillanatától. Semmi sem számít náluk, csak a zene szeretete és a barátság. A jó zenéhez ennyi talán elég is, de hogy elengedhetetlen feltétele az ideális alkotói munkának, annyi bizonyos, és erről tanúbizonyságul szolgálhat mindenki számára a Shell Beach eddigi munkásága.

Régóta nem adtunk magunkról életjelet, úgyhogy ezennel megtörjük a jeget.
2017 október végén álltunk utoljára színpadon Berlinben és azóta sok vívódáson kellett átesnünk. Akik követtek minket az elmúlt két évben, mióta megjelent a "Changes x Restless x Faithless" kislemezünk, láthatták, hogy különböző tagcseréken estünk át.
Végre elmondhatjuk nektek is, hogy hosszas keresgélés után sikerült egy fantasztikus dobos mágust találjunk Szalay Dániel személyében, akivel már több mint egy hónapja alkotunk.
Szintén fontos elmondjuk, hogy Szollár Bobó barátunk már jóideje úgy döntött, hogy nem tud részt venni a közös munkában a továbbiakban.
Cserébe Sági (Vanis) Viktor, régi gitárosunk visszatért a zenekar soraiba. Vele írtuk még a teljes "This Is Desolation" lemezt és majdnem mindent, ami a zenekar történetében fontos volt, együtt éltünk át. Viktor gitárjátéka hangzásunk egyik eszenciája. A készülőfélben lévő új dalok is ezt bizonyítják.
Így, hogy ennyi keresgélés, mérlegelés és legfőképp idő után teljes a lineup, mégis van egy ezeknél sokkal fontosabb bejelenteni valónk:
Totik Zoli hangja mindig is fő meghatározó eleme volt a zenénknek, viszont sajnos nem tudjuk vele folytatni a jövőben. Zoli élete olyan fordulatot vett, amelybe már a zenélés egyáltalán nem kap szerepet. Tudjuk, hogy neki ez egy nehéz döntés volt és minket is felőrölt a folyamat, amíg ez egyáltalán megfogalmazódott bennünk. Elfogadtuk a döntését és sok sikert kívánunk neki a jövőbeli tervei megvalósításához. Persze ez is egy olyan dolog, hogy soha nem tudhatjuk mit tartogat számunkra a sors . Az biztos, hogy barátok maradunk.
Azon is sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen a folytatás...
Van egy valami, ami éltet minket és ha ez nem lenne, semmi sem lenne, ez pedig a zenélés! Így hát, miért ne kezdjünk egy új korszakot a Shell Beach életében.
Zoli helyett Bodóczy Zoltán Undosz, a Grand Mexican Warlock frontemberével láthattok majd minket a közeljövőben. Undosz már a korábban említett berlini koncertünkön is beugrott kisegíteni minket, ezek után egyértelmű volt, hogy őt kérjük fel énekelni.
Május végén egy visszatérő Európa turnéra indulunk az olasz Adam Kills Eve társaságában, amelyet tegnap jelentettünk be. Ezt követően nyáron néhány igazán menő fesztiválon is tiszteletünket tesszük majd, mint például a Szigeten, amit pár napja már láthattatok is bejelentve.
A többi nyári koncert dátumot hamarosan közzé tesszük.
Szóval ezzel az új felálással térünk vissza hozzátok, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel a bulikon. Köszönjük a támogatásotokat!
Shell Beach+Adam Kills Eve spring EU tour:
19.05 Veszprém (HU) @ Szigony
20.05 Budapest (HU) @ Robot
21.05 Bratislava (SK) @ Randal Club - live&wild rock'n'roll music club
24.05 Bellinzona(CH) @ Woodstock Music Pub
25.05 Lucca (IT) @ PataTrack
26.05 Imola (IT) @ Brigata 36
Shell Beach summer shows to be announced!
09.08. Sziget Festival Official @ Budapest (HU)

 


Ez pedig ami a Robot eventbe van leírás:


A Robot és a New Beat bemutatja:
SHELL BEACH I ADAM KILLS EVE (IT) I DONNIE DARKO(CH)

Hosszú kihagyás után pünkösd vasárnap tér vissza a budapesti deszkákra a Shell Beach!
2017 ősze óta jelentős változáson ment át a zenekar. Új dobosra találtak Szalay Dániel személyében és korábbi gitárosuk, Sági (Vanis) Viktor is visszatért.
Hatalmas változás az ötös életében, hogy ezen az Európa turnén egy új, azonban mindenki által ismert frontember, Bodóczy Zoltán Undosz áll majd a zenekar élén.

A hat napos turnén a srácok állandó partnere az olasz Adam Kills Eve, akik legutóbbi 'Of Time' című lemezüket turnéztatják jelenleg.

A budapesti állomáson a Donnie Darko melegít be!

 

 

 

Megosztás
Feltámadt a Fekete Zaj: augusztusban jön a megújult fesztivál
Feltámadt a Fekete Zaj: augusztusban jön a megújult fesztivál 2018. május 22. 08:48

Idén nyáron ismét jelentkezik a Fekete Zaj Fesztivál, a mátrafüredi Sástó mellett. A válogatott hazai és nemzetközi zenekarokat felvonultató háromna

tovább >>
Utazz át a SirVive-val!
Utazz át a SirVive-val! 2018. május 22. 08:35

A Jurin Szabolcs (ének), Schubert Máté (billentyű) és Pap Attila (basszusgitár) alkotta formáció mindig is a saját szerzésű dalok híve volt. Az együtt

tovább >>
Idén is kifut a party-hajó a Soundon
Idén is kifut a party-hajó a Soundon 2018. május 22. 08:24

Immár harmadik éve rendezik meg a zamárdi fesztivál Siófokra teleportált Boat Parties projektjét, ami idén a Balaton Sound és Veuve Clicquot együttműk

tovább >>
Meghalt Magyar Péter, az Európa Kiadó dobosa
Meghalt Magyar Péter, az Európa Kiadó dobosa 2018. május 20. 09:42

Hosszú betegség után jobb világokba távozott a 80-as és 90-es évek több meghatározó zenekarának a dobosa.

tovább >>
Siófokon, a Pünkösdi Szezonnyitón indítja a nyarat a Wellhello
Siófokon, a Pünkösdi Szezonnyitón indítja a nyarat a Wellhello 2018. május 19. 15:03

Idei első balatoni koncertjét a siófoki Pünkösdi Szezonnyitón, május 19-én adja a Wellhello. Az ingyenes koncerten biztosan elhangzik majd Fluor és Di

tovább >>
Backstage Fórum - május 23-án az A38-on
Backstage Fórum - május 23-án az A38-on 2018. május 18. 18:22

A Tankcsapda dobosa a zenekari szpozorációról, a Hangfoglaló vezetői az elmúlt évadról, új fesztiválok és startupok bemutatkozása.

tovább >>
Sebestyén Márta és a Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Duó, Magyar ihletésű dizájn ruhák előadása a berlini magyar nagykövetségen
Sebestyén Márta és a Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Duó, Magyar ihletésű dizájn ruhák előadása a berlini magyar nagykövetségen 2018. május 18. 12:51

Nagy érdeklődés kísérte a szerdai Magyarország Európában - Európa Magyarországon című zenediplomáciai rendezvényt.

tovább >>
Muzsik és Volkova nyerték meg a Dalok.hu díját az idei Lemming Gálán
Muzsik és Volkova nyerték meg a Dalok.hu díját az idei Lemming Gálán 2018. május 17. 13:46

Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Szimpla Lemming Programot, melyre ezúttal 155 zenekar jelentkezett a Dalok.hu által erre fenntartott felületén

tovább >>
Ismét győzött a Fool Moon a világ egyik legnagyobb nemzetközi acappella versenyén
Ismét győzött a Fool Moon a világ egyik legnagyobb nemzetközi acappella versenyén 2018. május 17. 11:44

16 országból 184 csapat versenyzett az idén is megrendezésre került Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Versenyen.

tovább >>
Menyhárt Jenő, az Európa Kiadó frontembere a Dalok-Galoppban
Menyhárt Jenő, az Európa Kiadó frontembere a Dalok-Galoppban 2018. május 16. 12:33

Ma 3-tól élőben a 98 MHz-en vagy a Civilradio.hu-n követheted a beszélgetést.

tovább >>