mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex

Hírek

Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

2018. május 14. 20:12 Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos inf

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos információ birtokába juthatnak mindazok, akik végigolvassák a cikket és szeretik az igényes modern rock zenét, amit a Shell Beach zenekar játszik születése pillanatától. Semmi sem számít náluk, csak a zene szeretete és a barátság. A jó zenéhez ennyi talán elég is, de hogy elengedhetetlen feltétele az ideális alkotói munkának, annyi bizonyos, és erről tanúbizonyságul szolgálhat mindenki számára a Shell Beach eddigi munkásága.

Régóta nem adtunk magunkról életjelet, úgyhogy ezennel megtörjük a jeget.
2017 október végén álltunk utoljára színpadon Berlinben és azóta sok vívódáson kellett átesnünk. Akik követtek minket az elmúlt két évben, mióta megjelent a "Changes x Restless x Faithless" kislemezünk, láthatták, hogy különböző tagcseréken estünk át.
Végre elmondhatjuk nektek is, hogy hosszas keresgélés után sikerült egy fantasztikus dobos mágust találjunk Szalay Dániel személyében, akivel már több mint egy hónapja alkotunk.
Szintén fontos elmondjuk, hogy Szollár Bobó barátunk már jóideje úgy döntött, hogy nem tud részt venni a közös munkában a továbbiakban.
Cserébe Sági (Vanis) Viktor, régi gitárosunk visszatért a zenekar soraiba. Vele írtuk még a teljes "This Is Desolation" lemezt és majdnem mindent, ami a zenekar történetében fontos volt, együtt éltünk át. Viktor gitárjátéka hangzásunk egyik eszenciája. A készülőfélben lévő új dalok is ezt bizonyítják.
Így, hogy ennyi keresgélés, mérlegelés és legfőképp idő után teljes a lineup, mégis van egy ezeknél sokkal fontosabb bejelenteni valónk:
Totik Zoli hangja mindig is fő meghatározó eleme volt a zenénknek, viszont sajnos nem tudjuk vele folytatni a jövőben. Zoli élete olyan fordulatot vett, amelybe már a zenélés egyáltalán nem kap szerepet. Tudjuk, hogy neki ez egy nehéz döntés volt és minket is felőrölt a folyamat, amíg ez egyáltalán megfogalmazódott bennünk. Elfogadtuk a döntését és sok sikert kívánunk neki a jövőbeli tervei megvalósításához. Persze ez is egy olyan dolog, hogy soha nem tudhatjuk mit tartogat számunkra a sors . Az biztos, hogy barátok maradunk.
Azon is sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen a folytatás...
Van egy valami, ami éltet minket és ha ez nem lenne, semmi sem lenne, ez pedig a zenélés! Így hát, miért ne kezdjünk egy új korszakot a Shell Beach életében.
Zoli helyett Bodóczy Zoltán Undosz, a Grand Mexican Warlock frontemberével láthattok majd minket a közeljövőben. Undosz már a korábban említett berlini koncertünkön is beugrott kisegíteni minket, ezek után egyértelmű volt, hogy őt kérjük fel énekelni.
Május végén egy visszatérő Európa turnéra indulunk az olasz Adam Kills Eve társaságában, amelyet tegnap jelentettünk be. Ezt követően nyáron néhány igazán menő fesztiválon is tiszteletünket tesszük majd, mint például a Szigeten, amit pár napja már láthattatok is bejelentve.
A többi nyári koncert dátumot hamarosan közzé tesszük.
Szóval ezzel az új felálással térünk vissza hozzátok, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel a bulikon. Köszönjük a támogatásotokat!
Shell Beach+Adam Kills Eve spring EU tour:
19.05 Veszprém (HU) @ Szigony
20.05 Budapest (HU) @ Robot
21.05 Bratislava (SK) @ Randal Club - live&wild rock'n'roll music club
24.05 Bellinzona(CH) @ Woodstock Music Pub
25.05 Lucca (IT) @ PataTrack
26.05 Imola (IT) @ Brigata 36
Shell Beach summer shows to be announced!
09.08. Sziget Festival Official @ Budapest (HU)

 


Ez pedig ami a Robot eventbe van leírás:


A Robot és a New Beat bemutatja:
SHELL BEACH I ADAM KILLS EVE (IT) I DONNIE DARKO(CH)

Hosszú kihagyás után pünkösd vasárnap tér vissza a budapesti deszkákra a Shell Beach!
2017 ősze óta jelentős változáson ment át a zenekar. Új dobosra találtak Szalay Dániel személyében és korábbi gitárosuk, Sági (Vanis) Viktor is visszatért.
Hatalmas változás az ötös életében, hogy ezen az Európa turnén egy új, azonban mindenki által ismert frontember, Bodóczy Zoltán Undosz áll majd a zenekar élén.

A hat napos turnén a srácok állandó partnere az olasz Adam Kills Eve, akik legutóbbi 'Of Time' című lemezüket turnéztatják jelenleg.

A budapesti állomáson a Donnie Darko melegít be!

 

 

 

Megosztás
ZORALL - Jön az új album, tankokkal készült a “Nézz rám tizedes” videó
ZORALL - Jön az új album, tankokkal készült a “Nézz rám tizedes” videó 2018. október 19. 08:46

Három év után jelentkezett új lemezzel a ZORALL. A “Presszó Metál” címre keresztelt album október 19-én jelenik meg, elsőként pedig a lemezbemutató bu

tovább >>
Verdi Requiem – Hangverseny az elhunytak emlékére
Verdi Requiem – Hangverseny az elhunytak emlékére 2018. október 19. 08:36

A Pannon Filharmonikusok Giuseppe Verdi nagyszabású művét, a minden érzelmet megmozgató Requiemet adja elő az elhunytak emlékére október 31-én. Az emb

tovább >>
NOVA PROSPECT - Jön az új album, dal -és klippremier: Az Egyetlen
NOVA PROSPECT - Jön az új album, dal -és klippremier: Az Egyetlen 2018. október 19. 08:29

Jövő kilátással címmel a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelenik meg a kecskeméti Nova Prospect harmadik albuma, és a 10 új nótá

tovább >>
Tatán folytatódott a könnyűzenei oktatást támogató konferenciasorozat
Tatán folytatódott a könnyűzenei oktatást támogató konferenciasorozat 2018. október 17. 16:00

Könnyűzenei tehetséggondozás és oktatás a Kárpát-medencében címmel rendezett konferenciát a Hangfoglaló, a Hangőr Egyesület és a Peron Music.

tovább >>
A Djabe a HIFI SHOW-n mutatja be High-End minőségű kiadványait
A Djabe a HIFI SHOW-n mutatja be High-End minőségű kiadványait 2018. október 16. 15:51

… amelyek HQ flac formátumban (24-bit, 98 MHz), a CD audiónál jobb minőségben is letölthetőek a Dalok.hu-n!

tovább >>
Új pályázatok nép- és világzenei együtteseknek
Új pályázatok nép- és világzenei együtteseknek 2018. október 15. 13:32

Nagykoncertre, koncertsorozatra, nemzetközi portfólióra, külföldi fellépésre és népzenei táborok szervezésére lehet pályázni november 5-ig.

tovább >>
WOMEX 18 – hangsúly a filmen
WOMEX 18 – hangsúly a filmen 2018. október 12. 13:00

Az idei Világzenei Expo legmesszebbre merészkedik – a Kanári Szigetekre invitálja a zenei szakembereket és az érdeklődőket.

tovább >>
FreshFabrik 25' Unplugged 11. 14. Akvárium Klub
FreshFabrik 25' Unplugged 11. 14. Akvárium Klub 2018. október 12. 12:04

2018. novemberében kezdődik a FreshFabrik időszámítás 25. éve, ami meglepő módon ez esetben is egy egész álló éven át fog tartani. 2018. novmeber 14-é

tovább >>
Busa Pista metál projektje a holnapi Dalok-Galopp vendége
Busa Pista metál projektje a holnapi Dalok-Galopp vendége 2018. október 09. 11:34

A Mangani88 a Body Count legjobb hagyományait idézve robant be a magyar zenei életbe. Busa Pistával beszélgetünk holnap 3 és 4 között a 98 MHz-en.

tovább >>
Laureate World-Jazz tehetségkutató jelentkezési határideje meghosszabbítva
Laureate World-Jazz tehetségkutató jelentkezési határideje meghosszabbítva 2018. október 09. 11:10

35 év alatti jazz-zenész vagy? Mutatkozz be nemzetközi zsűri előtt, nyerj fellépést holland és magyar fesztiválokon, pénzjutalmat és lemezkiadást!

tovább >>