mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex

Hírek

Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

2018. május 14. 20:12 Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos inf

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos információ birtokába juthatnak mindazok, akik végigolvassák a cikket és szeretik az igényes modern rock zenét, amit a Shell Beach zenekar játszik születése pillanatától. Semmi sem számít náluk, csak a zene szeretete és a barátság. A jó zenéhez ennyi talán elég is, de hogy elengedhetetlen feltétele az ideális alkotói munkának, annyi bizonyos, és erről tanúbizonyságul szolgálhat mindenki számára a Shell Beach eddigi munkásága.

Régóta nem adtunk magunkról életjelet, úgyhogy ezennel megtörjük a jeget.
2017 október végén álltunk utoljára színpadon Berlinben és azóta sok vívódáson kellett átesnünk. Akik követtek minket az elmúlt két évben, mióta megjelent a "Changes x Restless x Faithless" kislemezünk, láthatták, hogy különböző tagcseréken estünk át.
Végre elmondhatjuk nektek is, hogy hosszas keresgélés után sikerült egy fantasztikus dobos mágust találjunk Szalay Dániel személyében, akivel már több mint egy hónapja alkotunk.
Szintén fontos elmondjuk, hogy Szollár Bobó barátunk már jóideje úgy döntött, hogy nem tud részt venni a közös munkában a továbbiakban.
Cserébe Sági (Vanis) Viktor, régi gitárosunk visszatért a zenekar soraiba. Vele írtuk még a teljes "This Is Desolation" lemezt és majdnem mindent, ami a zenekar történetében fontos volt, együtt éltünk át. Viktor gitárjátéka hangzásunk egyik eszenciája. A készülőfélben lévő új dalok is ezt bizonyítják.
Így, hogy ennyi keresgélés, mérlegelés és legfőképp idő után teljes a lineup, mégis van egy ezeknél sokkal fontosabb bejelenteni valónk:
Totik Zoli hangja mindig is fő meghatározó eleme volt a zenénknek, viszont sajnos nem tudjuk vele folytatni a jövőben. Zoli élete olyan fordulatot vett, amelybe már a zenélés egyáltalán nem kap szerepet. Tudjuk, hogy neki ez egy nehéz döntés volt és minket is felőrölt a folyamat, amíg ez egyáltalán megfogalmazódott bennünk. Elfogadtuk a döntését és sok sikert kívánunk neki a jövőbeli tervei megvalósításához. Persze ez is egy olyan dolog, hogy soha nem tudhatjuk mit tartogat számunkra a sors . Az biztos, hogy barátok maradunk.
Azon is sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen a folytatás...
Van egy valami, ami éltet minket és ha ez nem lenne, semmi sem lenne, ez pedig a zenélés! Így hát, miért ne kezdjünk egy új korszakot a Shell Beach életében.
Zoli helyett Bodóczy Zoltán Undosz, a Grand Mexican Warlock frontemberével láthattok majd minket a közeljövőben. Undosz már a korábban említett berlini koncertünkön is beugrott kisegíteni minket, ezek után egyértelmű volt, hogy őt kérjük fel énekelni.
Május végén egy visszatérő Európa turnéra indulunk az olasz Adam Kills Eve társaságában, amelyet tegnap jelentettünk be. Ezt követően nyáron néhány igazán menő fesztiválon is tiszteletünket tesszük majd, mint például a Szigeten, amit pár napja már láthattatok is bejelentve.
A többi nyári koncert dátumot hamarosan közzé tesszük.
Szóval ezzel az új felálással térünk vissza hozzátok, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel a bulikon. Köszönjük a támogatásotokat!
Shell Beach+Adam Kills Eve spring EU tour:
19.05 Veszprém (HU) @ Szigony
20.05 Budapest (HU) @ Robot
21.05 Bratislava (SK) @ Randal Club - live&wild rock'n'roll music club
24.05 Bellinzona(CH) @ Woodstock Music Pub
25.05 Lucca (IT) @ PataTrack
26.05 Imola (IT) @ Brigata 36
Shell Beach summer shows to be announced!
09.08. Sziget Festival Official @ Budapest (HU)

 


Ez pedig ami a Robot eventbe van leírás:


A Robot és a New Beat bemutatja:
SHELL BEACH I ADAM KILLS EVE (IT) I DONNIE DARKO(CH)

Hosszú kihagyás után pünkösd vasárnap tér vissza a budapesti deszkákra a Shell Beach!
2017 ősze óta jelentős változáson ment át a zenekar. Új dobosra találtak Szalay Dániel személyében és korábbi gitárosuk, Sági (Vanis) Viktor is visszatért.
Hatalmas változás az ötös életében, hogy ezen az Európa turnén egy új, azonban mindenki által ismert frontember, Bodóczy Zoltán Undosz áll majd a zenekar élén.

A hat napos turnén a srácok állandó partnere az olasz Adam Kills Eve, akik legutóbbi 'Of Time' című lemezüket turnéztatják jelenleg.

A budapesti állomáson a Donnie Darko melegít be!

 

 

 

Megosztás
Közös koncertekhez 43 millió forint
Közös koncertekhez 43 millió forint 2019. január 16. 13:23

Hatvan zenekar, közel félezer koncertre nyert támogatást az NKA Hangfoglaló Program Előzenekari Alprogramjának pályázatán.

tovább >>
Aurora: 30 éves a Viszlát Iván album, hosszú idő után újra elérhető a ‘88-as demoval együtt!
Aurora: 30 éves a Viszlát Iván album, hosszú idő után újra elérhető a ‘88-as demoval együtt! 2019. január 15. 11:47

Újra elérhető az AURORA első lemeze, a “Viszlát Iván” és az 1988-as demo. A legendás győri punk rock banda első két, jó ideje beszerezhetetlen anyagán

tovább >>
Indul a Szimpla Lemming - jelentkezz!
Indul a Szimpla Lemming - jelentkezz! 2019. január 15. 11:43

Értékes nyereményekért, jó közösségbe való tartozásért, sok minden másért érdemes részt venni a Programban. Jelentkezz a Dalok.hu-n!

tovább >>
Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató
Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató 2019. január 15. 11:35

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nag

tovább >>
Ferkó Csabi - Csókod érzem
Ferkó Csabi - Csókod érzem 2019. január 15. 11:28

Így múlt el a szerelem – raphimnuszban a jól ismert érzés Ferkó Csabi interpretációjában. Az izgalmas feltörekvő rapper, Ferkó Csabi „Így van jól” cím

tovább >>
Indul a Backstage - január 23-án az A38-on.
Indul a Backstage - január 23-án az A38-on. 2019. január 14. 11:47

A panelek betekintést nyújtanak azokba a terekbe, ahol a zene ténylegesen megszólal: rádiók, klubok és élőzenei koncertek alkalmával.

tovább >>
Kalapács klippremier - Viczián Ottó főszereplésével készült videó a “Jekyll és Hyde” című dalhoz
Kalapács klippremier - Viczián Ottó főszereplésével készült videó a “Jekyll és Hyde” című dalhoz 2019. január 14. 11:18

A Jekyll és Hyde című dalra készült új videóval jelentkezett a KALAPÁCS. A tavaly áprilisban megjelent, rövid időn belül aranylemez státuszt elérő Örö

tovább >>
Kollányi Zsuzsi: „Most került minden a helyére”
Kollányi Zsuzsi: „Most került minden a helyére” 2019. január 14. 10:37

Új résszel jelentkezik a Magneoton Spotlight, ezen a héten Miskovics Marci Kollányi Zsuzsival beszélget a kezdetekről, a zenéről, rosszfiúkról és az a

tovább >>
Miskolci garázsból A DAL 2019 színpadára Itt az Ő
Miskolci garázsból A DAL 2019 színpadára Itt az Ő 2019. január 12. 13:08

Egy igazán egyedi és fantasztikusan fülbemászó számmal jutott be a The Sign A DALba. Az „Ő” című alkotás a mezőny egyik legígéretesebb felvétele. A sz

tovább >>
Zuboly sörp és Busa 40 - Ágoston Béla és Busa Pista interjú
Zuboly sörp és Busa 40 - Ágoston Béla és Busa Pista interjú 2019. január 10. 12:50

2019.01.09-én a Dalok-Galoppban járt a két jóbarát, akinek a közös nevezője a Zuboly és a tény, hogy megszámlálhatatlan zenekarban szerepelnek.

tovább >>