mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex

Hírek

Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

2018. május 14. 20:12 Legfrissebb hírek a Shell Beach zenekar háza tájáról!

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos inf

Az alábbi levél a Shell Beach zenekar tagjainak tollából született, így hiteles és autentikus forrása a zenekar jelenlegi működésének. Sok hasznos információ birtokába juthatnak mindazok, akik végigolvassák a cikket és szeretik az igényes modern rock zenét, amit a Shell Beach zenekar játszik születése pillanatától. Semmi sem számít náluk, csak a zene szeretete és a barátság. A jó zenéhez ennyi talán elég is, de hogy elengedhetetlen feltétele az ideális alkotói munkának, annyi bizonyos, és erről tanúbizonyságul szolgálhat mindenki számára a Shell Beach eddigi munkásága.

Régóta nem adtunk magunkról életjelet, úgyhogy ezennel megtörjük a jeget.
2017 október végén álltunk utoljára színpadon Berlinben és azóta sok vívódáson kellett átesnünk. Akik követtek minket az elmúlt két évben, mióta megjelent a "Changes x Restless x Faithless" kislemezünk, láthatták, hogy különböző tagcseréken estünk át.
Végre elmondhatjuk nektek is, hogy hosszas keresgélés után sikerült egy fantasztikus dobos mágust találjunk Szalay Dániel személyében, akivel már több mint egy hónapja alkotunk.
Szintén fontos elmondjuk, hogy Szollár Bobó barátunk már jóideje úgy döntött, hogy nem tud részt venni a közös munkában a továbbiakban.
Cserébe Sági (Vanis) Viktor, régi gitárosunk visszatért a zenekar soraiba. Vele írtuk még a teljes "This Is Desolation" lemezt és majdnem mindent, ami a zenekar történetében fontos volt, együtt éltünk át. Viktor gitárjátéka hangzásunk egyik eszenciája. A készülőfélben lévő új dalok is ezt bizonyítják.
Így, hogy ennyi keresgélés, mérlegelés és legfőképp idő után teljes a lineup, mégis van egy ezeknél sokkal fontosabb bejelenteni valónk:
Totik Zoli hangja mindig is fő meghatározó eleme volt a zenénknek, viszont sajnos nem tudjuk vele folytatni a jövőben. Zoli élete olyan fordulatot vett, amelybe már a zenélés egyáltalán nem kap szerepet. Tudjuk, hogy neki ez egy nehéz döntés volt és minket is felőrölt a folyamat, amíg ez egyáltalán megfogalmazódott bennünk. Elfogadtuk a döntését és sok sikert kívánunk neki a jövőbeli tervei megvalósításához. Persze ez is egy olyan dolog, hogy soha nem tudhatjuk mit tartogat számunkra a sors . Az biztos, hogy barátok maradunk.
Azon is sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen a folytatás...
Van egy valami, ami éltet minket és ha ez nem lenne, semmi sem lenne, ez pedig a zenélés! Így hát, miért ne kezdjünk egy új korszakot a Shell Beach életében.
Zoli helyett Bodóczy Zoltán Undosz, a Grand Mexican Warlock frontemberével láthattok majd minket a közeljövőben. Undosz már a korábban említett berlini koncertünkön is beugrott kisegíteni minket, ezek után egyértelmű volt, hogy őt kérjük fel énekelni.
Május végén egy visszatérő Európa turnéra indulunk az olasz Adam Kills Eve társaságában, amelyet tegnap jelentettünk be. Ezt követően nyáron néhány igazán menő fesztiválon is tiszteletünket tesszük majd, mint például a Szigeten, amit pár napja már láthattatok is bejelentve.
A többi nyári koncert dátumot hamarosan közzé tesszük.
Szóval ezzel az új felálással térünk vissza hozzátok, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel a bulikon. Köszönjük a támogatásotokat!
Shell Beach+Adam Kills Eve spring EU tour:
19.05 Veszprém (HU) @ Szigony
20.05 Budapest (HU) @ Robot
21.05 Bratislava (SK) @ Randal Club - live&wild rock'n'roll music club
24.05 Bellinzona(CH) @ Woodstock Music Pub
25.05 Lucca (IT) @ PataTrack
26.05 Imola (IT) @ Brigata 36
Shell Beach summer shows to be announced!
09.08. Sziget Festival Official @ Budapest (HU)

 


Ez pedig ami a Robot eventbe van leírás:


A Robot és a New Beat bemutatja:
SHELL BEACH I ADAM KILLS EVE (IT) I DONNIE DARKO(CH)

Hosszú kihagyás után pünkösd vasárnap tér vissza a budapesti deszkákra a Shell Beach!
2017 ősze óta jelentős változáson ment át a zenekar. Új dobosra találtak Szalay Dániel személyében és korábbi gitárosuk, Sági (Vanis) Viktor is visszatért.
Hatalmas változás az ötös életében, hogy ezen az Európa turnén egy új, azonban mindenki által ismert frontember, Bodóczy Zoltán Undosz áll majd a zenekar élén.

A hat napos turnén a srácok állandó partnere az olasz Adam Kills Eve, akik legutóbbi 'Of Time' című lemezüket turnéztatják jelenleg.

A budapesti állomáson a Donnie Darko melegít be!

 

 

 

Megosztás
Hangfoglaló Miniakadémia: Szerzői jogok
Hangfoglaló Miniakadémia: Szerzői jogok 2018. augusztus 21. 12:11

A Zenei Menedzsmentet Támogató Alprogram keretében tavaly megalapozott tudástár legújabb része a szerzői jogok világába kalauzolja el az érintetteket.

tovább >>
50 éves idén a Szegedi Ifjúsági Napok!
50 éves idén a Szegedi Ifjúsági Napok! 2018. augusztus 18. 12:10

Már csak pár napot kell aludni és itt a SZIN: Augusztus 22-én beindul Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező fesztiválja. A SZIN az egyik "

tovább >>
Ők kerülnek fel a WOMEX-re készülő kiadványra
Ők kerülnek fel a WOMEX-re készülő kiadványra 2018. augusztus 17. 17:00

Májusban írt ki pályázatot az NKA Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégiuma, aminek értelmében 18 zenekar egy-egy dala került kiválasztásra.

tovább >>
Colorstar - Across The Desert To The Light (EP)
Colorstar - Across The Desert To The Light (EP) 2018. augusztus 17. 12:13

A magyar pszichedelikus tánczene veteránjai új kislemezzel jelentkeznek. Még idén várható teljes album is.

tovább >>
Halász-Rock Fesztivál: ingyenes minifesztivál és családi nap a Kalapács és az Alcohol zenekarokkal
Halász-Rock Fesztivál: ingyenes minifesztivál és családi nap a Kalapács és az Alcohol zenekarokkal 2018. augusztus 17. 10:55

Augusztus 19-én, - most vasárnap - Halászteleken, közvetlen Budapest (Nagytétény) mellett kerül megrendezésre már második alkalommal a Halász-Rock Fes

tovább >>
Csodatévő zenészek
Csodatévő zenészek 2018. augusztus 16. 13:48

A Magyar Vöröskereszt közösségi programján, a Hétcsoda Élménytáborban vállalt önkéntes munkát öt zenész, a Hangfoglaló Program szervezésében.

tovább >>
Közönségtalálkozókon mutatja be új albumát a Margaret Island
Közönségtalálkozókon mutatja be új albumát a Margaret Island 2018. augusztus 16. 11:42

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Az együttes rajongói azonban már az előtte lévő napokban, exkluzív környezetben,

tovább >>
Meglepő vallomás Fluortól!
Meglepő vallomás Fluortól! 2018. augusztus 16. 09:06

"A jókedvem sokszor csak szerep" - Szimfonikus zenekarral karöltve néz szembe a hibáival a Wellhello zenekar. Ahogy ígérték, a srácok nem ültek a babé

tovább >>
Sztárokkal és tűzijátékkal ünnepli Siófok augusztus 20-át
Sztárokkal és tűzijátékkal ünnepli Siófok augusztus 20-át 2018. augusztus 16. 08:55

Idén is megrendezik Siófokon a nyári szezon legnagyobb ingyenes eseményét, az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kötődő Bor és Kenyér Ünnepét. Augusztus

tovább >>
Eichinger Tibor a mai Dalok-Galopp vendége
Eichinger Tibor a mai Dalok-Galopp vendége 2018. augusztus 15. 11:32

Több formációval készített mostanában albumot az ismert jazz-gitáros, ezekről és az LV Hang más új kiadványairól beszélgetünk ma 3-tól a 98 MHz-en.

tovább >>